pomozimo stradalima

Humanitarni koncert za poplavljena područja, ponesite i čizme!

26.05.2014.
u 13:47

Sakupljat će se isključivo gumene čizme i rukavice, sredstva protiv komaraca te higijenske potrepštine.

U utorak, 27. svibnja, u Močvari će se održati humanitarni koncert za poplavljena područja. Nastupaju Kandžija & Toxara, Antenat, Nina Romić, Mašinko, ESC Life i DJ Venom.

Raznolik glazbeni program počet će već u 20.30, a svi će posjetitelji moći uživati u uistinu širokom rasponu različitih glazbenih stilova – od Nine Romić koja je jedna od predvodnica sve jače kantautorske scene u Hrvatskoj, preko ESC Lifea kao novog indie rock projekta ili Antenata, reggae-dub atrakcije koja postoji 17 godina, pa do Kandžije i Toxare, vodećih slavonskih hip-hopera i punk grupe Mašinko čiji se posljednji album „Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše“ često uspoređuje s kultnim albumom „Džinovski“ Hladnog Piva.

Sav prihod od ulaznica koje iznose 35 kuna bit će uplaćen za pomoć poplavljenim područjima, a organizatori ističu i kako će se na ulazu u klub Močvara skupljati stvari za teren. Sakupljat će se isključivo gumene čizme i rukavice, sredstva protiv komaraca te higijenske potrepštine. Organizatori pozivaju sve posjetitelje da ne donose hranu, piće i odjeću jer s terena stižu informacije kako to trenutačno nije potrebno.

"Podrži scenu" čest je moto među fanovima glazbe. Ovaj put scena podržava krajeve pogođene poplavama. Podržite ih i vi! Dođite na koncert u Močvaru i kupnjom ulaznice donirajte sredstva za pomoć unesrećenima. Hvala!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/672660692801496/

Koncert organizira internetska stranica potlista.com u suradnji s klubom Močvara.

Ključne riječi

Komentara 1

ŽU
županjac
18:33 26.05.2014.

"Dođite na koncert u Močvaru i kupnjom ulaznice donirajte sredstva za pomoć unesrećenima. Hvala!" Čestitam organizatorima! Tako se pomaže, konkretno i jasno, a ne dernekom na trgovima i vjerojatno (za drugo ne znam) sakupljanjem priloga kao milodara na misi. UU Močvari će se ciljano sakupljati ono što je potrebno i to će biti kod nas iznimno cijenjeno. Hvala organizatorima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije