Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo PEtrov

Iz USKOK-a me nisu zvali na razgovor u vezi s praćenjem

Most
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/2
07.01.2016.
u 12:58

Ne moram biti na svakome sastanku jer smo mi svakodnevno u kontaktu – kratko je komentirao Petrov

Božo Petrov danas nije bio na sastanku mandatara Tihomira Oreškovića, rektora Sveučilišta u Zagrebu Damira Borasa i Tomislava Karamarka, nego je u središnjici Mosta.

– Ne moram biti na svakome sastanku jer smo mi svakodnevno u kontaktu – kratko je komentirao Petrov te dodao da za danas nisu planirani nikakvi pregovori timova Mosta Domoljubne koalicije kao ni sjednice Nacionalnog vijeća Mosta. Poručio je i kako ga nitko iz USKOK-a nije pozvao na razgovor nakon što je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja objavio da Petrova prate.

>> Boras se susreo sa Oreškovićem i Karamarkom: Spominjala su se imena potencijalnih ministara

Komentara 38

BL
Božo-Lažljivac
14:00 07.01.2016.

zašto USKOK više ne optuži ove luđake iz MOSTA koji ....očito namjerno.... šire paniku, laži, dezinformacije i slično...... pa ne može par tih luđaka radit sprdačinu od cjele države......

SZ
split-zagreb
15:41 07.01.2016.

Lud, zbunjen, normalan - uživo

KA
KapetanMikulaMali
14:13 07.01.2016.

Ide Božo neki dan po Zrinjecu prema Smičiklasovoj, praćen naravno od bar dvije službe, pa spazi kako vrag viri iza drveta, pa reće:"... izađi Ostojiću na svijetlo gospodnje i prihvati njegovu dobrotu...". Kad uto iza grma se začu poznat glas:" ... ma nije Ostojić Božo, ja sam, Tomica, mislio sam da se dogovorimo oko podjele resora, ovaj Orešković se raspametio, još će sam sastavit vladu..." .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije