Most:

'Nakon salvi blještavih pohvala, uslijedilo je teško granatiranje Mosta'

Čelnik Mosta Božo Petrov
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
10.12.2015.
u 16:42

Daleko smo od savršenih, ali ono što danas dominira medijskim prostorom jest hollywoodski crno-bijeli svijet s neobjektivnom karakterizacijom likova, smatra Most

– Iznenađeni smo zbog slike koju su pojedini mediji stvorili o nama ovih dana – objavio je Most nezavisnih lista na Facebooku.

U Mostu tvrde kako su nakon salvi pohvala okarakterizirani negativnije od najkriminalnijih likova hrvatske povijesti.

– Sve teme u vezi s partizanima i ustašama uspjeli smo zamijeniti govorom o reformama. Paralelno s tim zaokretom dogodio se još jedan. Nakon salvi blještavih pohvala i aplauza uslijedilo je teško „granatiranje“ Mosta u kojem smo okarakterizirani negativnije od najkriminalnijih likova nedavne hrvatske povijesti. Suvremeni mediji sigurno će se jako teško prisjetiti kada se dogodilo nešto (približno) slično – smatra Most.

Unatoč lošim kritikama, Most zaključuje da je postigao svoj cilj.

– Daleko smo od savršenih. Ali ono što danas dominira medijskim prostorom jest hollywoodski crno-bijeli svijet s neobjektivnom karakterizacijom likova. A radi se samo o mjesec dana naspram više od dvadeset godina sustavnog uništavanja države. Ne zaslužujemo dijeliti prostor „istog koša“ s njezinim devastatorima. Kako god završilo, postigli smo glavni cilj – pokrenuti promjene i pokazati nedodirljivima da su itekako – dodirljivi. I zamjenjivi – stoji u statusu koji je objavljen na Mostovoj službenoj Facebook stranici. 

 

Iznenađeni smo zbog slike koju su pojedini mediji stvorili o nama ovih dana.Sve teme u vezi s partizanima i ustašama...

Posted by MOST nezavisnih lista on Thursday, December 10, 2015
Ključne riječi

Komentara 95

Avatar Zoran.Milanovic
Zoran.Milanovic
17:16 10.12.2015.

Dno dna zla kada dezerter DR milanovic predlaže prgometa za predsjednika Sabora RH. Funkcija Predsjednika Sabora nije prostitutka. MOST - novi izbori.

DU
Deleted user
16:55 10.12.2015.

MOST je morao prekinuti sve kontakte sa Milanovićevom koalicijom kad su ih uhvatili sa Prgometom u pokušaju krađe mandatara!

Avatar juricamesko
juricamesko
17:04 10.12.2015.

tek ste počeli,morate se naviknuti da partija kontrolira sve mein stream medije i da će učiniti sve da vas razjedini,podjeli a ako ne bude moglo drugačije oblati,optuži i po potrebi kriminalizira.to im je u krvi to je njihovo nasljeđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije