Karamarko u Kninu

Hrvatska ne može biti slučajna država i neka paze oni koji nas vrijeđaju

Tomislav Karamarko HDZ
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
30.10.2015.
u 11:34

I Tito je 1962. riješio nezaposlenost tako što je potjerao pola milijuna Hrvata u svijet, rekao je Karamarko

Ponosan sam jer sam u IX. izbornoj jedinici i ja se ovdje vraćam doma. Moja mama je iz Knina, otac iz Kruševa, a ja sam rođen u Zadru. Knin podsjeća na ponos i pobjedu iako su nas vjekovima pokušali slomiti. Nakon toliko čežnje i patnje prije 25 godina smo na čelu s najvećim Hrvatom dr. Franjom Tuđmanom dobili državu – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na predizbornom skupu u Kninu.

– Možemo li danas normalno živjeti od svog rada? Za njih su branitelj kriminalci, a invalidi lažni invalidi. Hrvatska ne može biti slučajna država i neka paze oni koji nas vrijeđaju. Sram ih bilo kad kažu da se za Hrvatsku borila samo sirotinja, a oni koji su u to vrijeme bili u Bruxellesu neka se srame. Oni relativiziraju dr. Franju Tuđmana, a svi oni nisu Tuđmanu do gležnja jer on ima vrijednost slobode i neovisnosti hrvatskom narodu i državi. Nećemo im oprostiti materijalno i gospodarsko uništenje države, iseljavanje, nezaposlenost, blokirane. Milanovićeva Vlada  tri i pol godine laže i sada lažu da rješavaju nezaposlenost.

I Tito je 1962. riješio nezaposlenost tako što je potjerao pola milijuna Hrvata u svijet. Sad su postali domoljubi, a meni su ljubav prema Hrvatskoj usadili mater i ćaća, a ne treba me tome učiti  PR stručnjak iz SAD-a – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na predizbornom skupu u Kninu.

Druga na listi Domoljubne koalicije u IX. izbornoj jedinici Josipa Rimac istaknula je:

–  8. studenog trebamo dobiti još jednu veliku pobjedu baš u ponosnom Kninu i heroju Vukovaru. Naša obećanja neće biti prazna obećanja. Mi ćemo upravo iz Knina i IX. izborne jedinice poslati nesposobnu Vladu Zorana Milanovića u ropotarnicu povijesti – rekla je Josipa Rimac.

>> 'Hrvatski narod je jedan narod koji ima dvije domovine'

Komentara 187

KU
Kuburamile
12:05 30.10.2015.

Odlazeća lopovska sve je činila da Hrvatske ne bude, krali, zaduživali, organizirali nerede po stadionima čitajte intervju Marasa, crtali svastike, nasilno i protuzakonito uvodili ćirilicu u Vukovaru, nasiljem uvodili zdravstveni odgoj, Obiteljski zakon sve im palo na sudu i naa kraju najgore sto se moze reci Hrvatska je slučajna drzava, užas, to traže autori zlocinackog dokumenta Memorandum2 kojega ova vlast dosljedno provodi.

TO
torcidaš
12:09 30.10.2015.

Bravo Tomislave, lik koji Je to izgovorio sramota je za Hrvatsku drzavu, Hrvatski narod koji je stoljećima ginuo za slobodu, nezavisnost. Bravo jos jednom Hrvati ce dati glas tebi a njemu neka daju oni koji misle da je Hrvatska slučajna drzava.

Avatar Filipa_Š
Filipa_Š
11:57 30.10.2015.

Bravo Karamarko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije