negativna kampanja

Prepucavanje Jamba i Grmoje na Facebooku zbog Beljaka, uključio se i Petrov

Stipe Gabrić Jambo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
04.09.2016.
u 23:13

Obrušavanje na društvenim mrežama

Kada se Nikola Grmoja na Facebooku osvrnuo na komentar Kreše Beljaka upućen Most, nije slutio kakav će odgovor dobiti od Stipe Gabrića Jambe.

Grmojin status glasi:

"Brzi komentar prvaka političke trgovine u Hrvata Kreše Beljaka, na smjernice koje je Most danas predstavio, samo nam potvrđuje da smo krenuli ispravnim putem za sastavljanje nove Vlade, koja bi nakon usvajanja tih malih koraka trebala provesti puno krupnije reforme. Vidim da se poslužio i rječnikom njegovog kolege Jambe, pa ovim putem u ime Mosta upozoravam građane da ne čine grešku na izborima.

Nije valjda da biste svoj Mercedes (ako je Beljak pod Mercedesom mislio na državu) radije dali na upravljanje liku koji je osuđen zbog provale u auto i krađe kazetofona, nego vilenjaku?

Vilenjaci su u svim bajkama pozitivni i dobri likovi kojima se pripisuju pozitivne vrijednosti i čuda dok su provalnici u automobile tek puki kriminalci."

Na što mu je Gabrić odgovorio: 

"Poštovani gospodine Grmoja,Osvrnuo bih se na komentare vezane uz mog predsjednika Krešu Beljaka kojeg ti nazivaš pukim kriminalcem i provalnikom u automobile. Davno sam ti poručio, meti ispred svojih vrata, a kad već popuješ poštenje i život bez grijeha, sada ti otvoreno kažem -

Daj svojoj mami Baldini koju 'volontersku' kunu da ne krade po samoposlugama u Metkoviću. Osoblje bi imalo manje posla. Gdje god se skrivaš, srdačno te pozdravljam."

U raspravu se uključio i Božo Petrov koji je također reagirao statusom:

"Evo kakvim se lažima služi notorni Stipo Gabric Jambo koji je na listi NK i što lajka prvak te koalicije Krešo Beljak"

>> Kritiziraju, a zaborave naciju čim im veliki kažu ‘uz nogu’

Komentara 47

AA
AAlien
00:11 05.09.2016.

Ajmo pustiti na stranu da se radi o krkanu Milanovićevog formata. Puno važnija stvar je da se na jednoj strani radi o pravomoćno osuđenom kriminalcu Beljaku koji danas glumi zakrpu hrvatstva u narodnoj koaliciji, a na drugoj puko klevetanje, odnosnoo budalaštine iz trač kuhinja i to na najnižoj mogućoj razini. Eto to je danas socijaldemokracija u Hrvatskoj. Milanović, Beljak, Vrdoljak i Jambo. Tko toj nakupini da glas je zbilja imbecil.

Avatar stark_house
stark_house
23:46 04.09.2016.

Jambo lopove. Jadna je drzava kad su takvi kao ti jos na slobodi.

ST
Starotopoljanin
01:24 05.09.2016.

Ajde jambicu ne kaki ti si isto jedan kao lopov beljo koji je krao kasetofone i sa takvom biografijom zeli okaljati Stijepana Radica,a samo neznam tko mu dade glasove da on moze i dalje krasti i obijati automobile.a ti jambo okani se politike jer i tvoj lopovluk je zavrsen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije