22.03.2011. u 12:00

Probit će vjerojatno predložene rokove za raspisivanje izbora, a preskočit će pozive oporbenih čelnika da se obrati Saboru.

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, nakon primanja što ga je priredila za osvajača Svjetskoga kupa Ivicu Kostelića izjavila je da „apsolutno podržava“ sve što je tada govorio njegov trener i otac Ante Kostelić. Ponesena društvom svjetski uspješne obitelji premijerka je dodala da nitko nema pravo posustati te da će „poput Kostelića neke prepreke probiti, a neke preskočiti“. Probit će vjerojatno predložene rokove za raspisivanje izbora, a preskočit će pozive oporbenih čelnika da se obrati Saboru.

Temeljiti ministar Bajs

Posao od tjedan dana rastegao na cijelu godinu

Damir Bajs, ministar turizma, pohvalio se Jutarnjem listu kako može napisati novi pravilnik za zdravstveni turizam „u tjedan dana“. Može, ali nije, jer pravilnik piše već godinu dana. Čemu žurba?

Dubrovački Kolumbo

Pokraj Gospina polja otkrio piramide i Atlantidu

Pero Metković, dubrovački kapetan, prvo je otkrio da se na poluotoku Lapadu krije golema ilirska piramida, građena spiralno kamenim pločama pod nagibom od 45 stupnjeva. To mu nije bilo dovoljno pa se u Slobodnoj pohvalio lociranjem drevne Atlantide koja je po njemu potopljena između otočića Lokruma i Dakse. Pošto je otkrio hrvatsku Atlantidu i dubrovačke piramide ostaje mu još samo da ugleda Gospu. Recimo na Gospinu polju.

Gdje je sedam milijuna

Čobankovićev pomoćnik mutio 
s poticajima

Petar Čobanković, ministar poljoprivrede, našao se na udaru Jutarnjeg zbog pokušaja zataškavanja nalaza inspekcije da je njegov bivši pomoćnik i poslije državni tajnik u tome ministarstvu Srećko Selanec svojoj obitelji, rođacima i susjedima u selu Crncu kraj Siska od 2007. do 2009. dodijelio sedam milijuna kuna poticaja. Bespovratna sredstva iz državne blagajne utrošena su nenamjenski, u dogradnju i renoviranje kuća, a primjerice zadruga za čije je vođenje Selanec svojoj supruzi dao 285 tisuća kuna uopće ne postoji. I tko onda može sumnjati da ministar ne zna kako se troše poticaji u hrvatskoj poljoprivredi?

Komentara 11

1O
1st-opinion
13:28 22.03.2011.

Veliki slalom; start na Markovu Trgu cilj u Remetincu.

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
14:06 22.03.2011.

Postoji li u ovoj državi neko ministarstvo gdje se ne krade ? U Hrvatskoj je to izgleda normalno kao dobar dan. Još ajde da smo tanzanija ili neka xy država gdje se umire od gladi pa da kradu da preživee ali kada ti svi pomoćni i ministri žive od plaća koje se mjere u desecima tisuća kuna zašto kradu kad mogu živjeti sasvim lagodno i bez toga ??? Očito je to valjda neki standard u HR - nisi dobar političar ako ne kradeš i ako se ne okoristiš državnim novcem.

OB
-obrisani-
12:07 22.03.2011.

ma ona se nebi ni na gujici znala spuštat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?