05.07.2011. u 12:00

Edvin Šimunov, direktor Liburnije - zadarskog “ZET-a”, našao se u škarama zadarskih oporbenjaka

Edvin Šimunov, direktor Liburnije - zadarskog “ZET-a”, našao se, piše Slobodna, u škarama zadarskih oporbenjaka. Vozači jedu, puše i telefoniraju za volanom, a u bilancu za lanjsku godinu ubačeno je i 3,4 milijuna kuna subvencija Grada Zadra koje nisu isplaćene. Šimunov priznaje da mu vozači marendaju, telefoniraju i uživaju u cigaretama za vrijeme vožnje i da je to raširena praksa protiv koje se bori rezanjem plaća od 15 posto. Šjor Edvine, budite na oprezu, jer znate kako se kaže - Ne možete vi nas tako malo platiti koliko malo mi možemo raditi.

Wimbledonski summit

Predsjednik Đoković dolazi kolegi Goranu na Pantovčak

Predsjednik Srbije Boris Tadić kaže da bi da se njega pita Novak Đoković nakon osvajanja Wimbledona trebao postao predsjednik. Možda će Josipović podržati zakašnjelu Ivaniševićevu kandidaturu.

Ispiti za šankom

Tko padne, rundom časti profesora i kolege studente

Docent Pavel Gregorić prkosi najavljenoj obustavi nastave zbog štrajka na Filozofskom fakultetu. Kaže da će studente ispitivati u kafićima pored fakulteta, gdje im je održavao i predavanja za vrijeme studentskih blokada. Očito se studentima toliko svidjelo predavanja o klasičnim filozofskim djelima zalijevati hladnim pivicama, kada Gregorić najavljuje i ispite za šankom. Studente bi dodatno mogao motivirati okladama - ako prođete piće plaćam ja, inače je runda vaša...

Amy ga otkantala

Grdovićev skandal na Prokurativama - pjevao je trijezan!

Mladen Grdović priredio je pravi skandal na splitskom festivalu. Pjesmu “Dalmacijo, ime si mi dala” otpjevao je mrtav trijezan! Dodatni skandal priredio je pojavivši se na festivalu bez zaštitarske pratnje koja ga je lani čuvala od alkohola. Skandal ipak nije bio “totalka” jer nije vozio trijezan. Na putu do Splita bio je suvozač svome bratu. 
Šteta što je Grdovićev sjajan nastup na Prokurativama ostao zasjenjem njegovim skandaloznim ponašenjem jer možda će zbog toga ostati bez vrlo unosnog posla. Amy Winehouse toliko se, navodno, uzrujala kada je čula vijesti iz Splita da je preko svog menadžera poručila da odustaje od snimanja novog albuma s Grdovićem. S trijeznim Hrvatom, kaže, ne želi imati nikakva posla!

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:14 05.07.2011.

Spomenuti vrhunski sportaši - tenisači, sigurno bi bili bolji precednici država od trenutnih

OB
-obrisani-
13:15 05.07.2011.

Uostalom, nije li i ex-precednik reko da precednik rvacke mož bit svatko

PU
purgeraj-U-zgu :)
11:16 06.07.2011.

hmmm kažnjeni jer za volanom,puše ,jedu,telefoniraju. Trebali bi pitati Čačića kako se to radi.Uostalom ne znam da li je Čačić pušio ali znam da je UBIO dvoje nedužnih ljudi . Nije moja briga ali kako netko ima tako jaku željuu za vlašču i za nekakvim fanstomskim sastavljanjem Vlade a na duši mu leže dvije mrtve osobe. Ustvari ima nas svakakvih...tko sam ja da mu sudim.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?