24.08.2013. u 12:00

- Tko bi gori, sad je doli – objašnjava Bandić i dodaje da ga nije briga gdje će raditi Ivo Čović, Vlasta Pavić i Alenka Košiša Čičin-Šain.

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, nakon što je smijenio vodstvo ZG holdinga pobrinuo se i da sada već bivša uprava na čelu s Ivom Čovićem dobije otkaze uz predviđene otpremnine. Tko bi gori, sad je doli – objašnjava Bandić i dodaje da ga nije briga gdje će raditi Ivo Čović, Vlasta Pavić i Alenka Košiša Čičin-Šain. Mora da se šali, jer sigurno ga zanima koje će se sve velike kompanije (a kako smo ušli u EU, možda i europske!) pojagmiti za slobodnim menadžerima kakvi se uvijek traže na tržištu. Pune ruke posla za head huntere.

Čudni kriteriji - Ne žele ga na Policijskoj 
akademiji jer 
je ćelav

Mario Marović, (20), student strojarstva iz Mravinaca, prijavio se na natječaj za upis na Policijsku akademiju. Prošao je sve selekcijske provjere, psihotest, testove inteligencije, općeg znanja, informatike i engleskog, a kao nogometaš i kick-boksač s lakoćom je svladao i test fizičke spreme. Nažalost, Slobodna javlja da je na kraju odbijen s obrazloženjem da je – ćelav. Što u karijeri nije smetalo doministru unutrašnjih poslova Evelinu Tonkoviću čiji je nadimak bio “inspektor Jaje”.

Opet bi rezali - Neuspjehe vladajućih opet plaćaju građani

Siniša Hajdaš Dončić, ministar prometa, poručuje da će, ne uspije li monetizacija autocesta i privatizacija državnih tvrtki, morati rezati plaće i mirovine. Može, ali članovima Vlade i njihovim povlašteno umirovljenim prethodnicima.

Miljenić stopira investicijski bum - Škare Ožbolt nikako da dočeka gradnju Trga pravde

Vesna Škare Ožbolt, bivša ministrica pravosuđa, sa zanimanjem prati najave o gradnji Trga pravde na Črnomercu. Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, prije nekoliko dana pompozno je predstavio gradnju Trga pravde tešku 1,6 milijardi kuna kao investicijski bum. Projekt gradnje novog Općinskog, Županijskog, Prekršajnog i Trgovačkog suda star je naime najmanje deset godina, a upravo je Škare Ožbolt još 2005. tijekom “obilaska gradilišta” najavila dovršetak Trga pravde do kraja 2007. Od megalomanske investicije u sudstvo ni ovaj put vjerojatno neće biti ništa jer Jutarnji javlja da je aktualni ministar pravosuđa Orsat Miljenić pisao Vrdoljaku kako od Trga treba odustati zbog krize.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?