13.08.2013. u 12:00

Čobanković zatvorsku kaznu drađuje u osječkoj Caritasovoj pučkoj kuhinji gdje svaki dan od 6 do 13 sati guli krumpir, luk, mrkvu, tikvice, pere suđe i nosi smeće

Petar Čobanković, bivši ministar poljoprivrede, zbog milijunske štete koju je napravio državi u aferi Planinska služi kaznu od 730 sati humanitarnog rada. Kaznu odrađuje u osječkoj Caritasovoj pučkoj kuhinji gdje svaki dan od 6 do 13 sati guli krumpir, luk, mrkvu, tikvice, pere suđe i nosi smeće. Korisnici ga, rekao je za Jutarnji, prepoznaju pa neki traže i pomoć i savjete vezane uz realizaciju projekata i dobivanje sredstava iz fondova EU. Evo prilike – u pučku kuhinju po besplatan obrok i besplatan savjet bivšeg ministra.

Suprug dobio posao pa otišao 
na godišnji

Darko Baniček, suprug sisačke gradonačelnice Kristine Ikić-Baniček (SDP), pohvalio se 23. srpnja na Facebooku da je dobio posao u Ministarstvu poduzetništva i obrta. Iz Jutarnjeg pak doznajemo da je Baniček postao novi šef kabineta ministra Gordana Marasa i, što je još zanimljivije, da je nakon samo nekoliko radnih dana otišao na – godišnji odmor. Umorni Baniček još je jedan provjereni kadar SDP-a, stranke u kojoj se sada ne zapošljava preko veze nego preko bračnog druga.

Zašto policija štiti praznu kuću ministra Jakovine

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, na pitanje čuva li mu još uvijek policija kuću hladno odgovara da – “ne zna je li policija još tamo”. A mi ne znamo zašto policija već danima čuva kuću u kojoj ministar uopće ne boravi.

Nazovi Keruma radi internacionalnih savjeta

Željko Kerum, zastupnik u Hrvatskom saboru i bivši splitski gradonačelnik, nakon političkog poraza na lokalnoj razini bilježi i poduzetnički neuspjeh. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju izjavio je da ima kupca za hotel Marjan te da prodaje i drugi ostatak svog gospodarskog carstva – trgovački centar Joker. Nakon što su ga “banke zajebale” Željko Kerum odlučan je u namjeri da se riješi svih svojih obaveza i radnika te najavljuje da će ubuduće raditi – sam. U planu ima, kako kaže, konzultanstki biznis, internacionalni. Nepoznato za sada ostaje kakve će savjete dijeliti Kerum svojim klijentima. Kako “rukama iščupati gučak” ili možda kako zalijepiti fetu pršuta na znojno čelo?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?