Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lado(m) po svijetu

Ansambl LADO u Lisinskom: Vrhunski koncert folklornih bisera u srcu Zagreba

Zagreb:  Koncert Lado u dvorani Vatroslav Lisinski
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
27.07.2023.
u 13:53

Osigurajte ulaznice na vrijeme! Za sve ljubitelje hrvatske tradicionalne kulture i folklora Večernji list organizirao je glazbeno-scenski koncert Ansambla LADO. Pridružite se spektaklu 1. listopada u 19:30 sati u dvorani Vatroslava Lisinskog.

Pripremite se za jedinstveno glazbeno i plesno putovanje kroz prošlost naše domovine, ali i prošlosti ostalih zemalja svijeta, koje će zasigurno ostati urezano u vaše sjećanje.

Ansambl LADO će vas zadiviti posebnim programom koji objedinjuje bogatstvo hrvatskih i svjetskih narodnih plesova i skladbi. Osim ovog unikatnog spoja hrvatske i svijeta, program je prepun tradicionalnih koreografija i glazbe koje čuvaju vrijednosti našeg nasljeđa i oživljavaju duh starih vremena.

11.10.2022., Zagreb - Koncert Lado u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ladove izvedbe oduševljavaju publiku diljem svijeta već više od sedam i pol desetljeća, a sada je prilika da i domaća publika uživa u ovom koncertu posvećenom tradiciji.

Očekuje nas iznimna večer koja će nas podsjetiti na bogatstvo naše prošlosti, ali i na važnost čuvanja i njegovanja odnosa s ostatkom svijeta.

Ovaj koncert prilika je da “uronimo” u raznolikosti i ljepote kultura diljem svijeta i osjetimo izvanredno umijeće svijetskih tradicija koju LADO uvijek predstavlja s dubokim poštovanjem i strašću koja očarava osjetila i osvaja srca.

Ne propustite uz Ansambl LADO i Večernji list doživjeti ovaj raskošni glazbeno-scenski spektakl! Ulaznice potražite na ulaznice.hr i na blagajni dvorane Lisinski.

Za pretplatnike Večernjeg lista osigurali smo popust od 20% na redovnu cijenu ulaznice. Popust je moguće ostvariti na blagajni Lisinskog uz predočenje šifre pretplatnika. Popust od 20% mogu ostvariti grupe od 20 ljudi i više.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije