Dikan se u ime 'teško bolesne i poremećene' Vlatke ispričao javnosti

25.11.2008.
u 15:53

Bivši supružnici Vlatka Pokos i Josip Radeljak Dikan ponovno "zabavljaju" javnost gnjusnim uzajamnim optužbama.

Vlatka je u intervjuu za Index Dikana prozvala "najgorom osobom koju je u životu srela, prema kojoj osjeća fizičko gađenje" i rekla da s njim ne bi bila ni za pet milijuna eura pa da je i "frajer od 30 godina i potentan", optuživši ga je da je stari perverznjak o čijem je maltretiranju obavijestila i policiju. Nakon što je Vlatka najavila da je spremna čak i odseliti se iz Hrvatske kako bi ga se riješila, prozvani Radeljak oglasio se javnom isprikom svim svojim prijateljima i poznanicima te čitavoj javnosti koja je bila "silovana izljevima histerije" njegove bivše supruge.

Za Vlatku Pokos kaže da je "teško bolesna i poremećena osoba". Ispričava se i za svoje javne istupe na koje je, tvrdi, bio prisiljen u obrani od Vlatkine samopromidžbe.

- Frustracije koje nosi jadna Vlatka još od svog rođenja, napuštena od roditelja, u zabitom selu, uzeo sam kao razlog da je prigrlim i od nje napravim pitomo biće, i to u jednom od najtežih tranutaka svog života, nakon smrti supruge Ene - objašnjava Radeljak genezu svoje veze i propalog braka s pjevačicom i voditeljicom Vlatkom Pokos.

No, sa žaljenjem zaključuje da u tome nije uspio.
- Nažalost, moja namjera da snagom vlastitoga životnog iskustva i voljom vratim Vlatku iz polupodzemlja i ulice na pravi put (očito zbog moje osobne pogrešne procjene), potpuno je propala i tu za moju krivnju nema opravdanja!

- Današnja uličarska razina na koju je Vlatka svojim javnim ispadima uspjela svesti naš život, a pogotovo rastavu braka presramotan je i moram priznati da ne znam kako iz njega poslije ovoliko godina časno provedenog života (prije Vlatke), izići - jada se Dikan koji moli medije da prestanu iskorištavati Vlatku kojoj nudi prijateljsku pomoć ako ga prestane spominjati u medijima.

- Molim medije da zaustave destrukciju već i tako slabašne Vlatkine psihe, jer ćemo u protivnom baš svi imati na duši osobu koja je, kako izgleda, već dobrano izišla iz granica normale - apelira Dikan. Ponovno se ispričava svojoj obitelji što im je "svojom neopreznošću i ishitrenim odlukama" priuštio ovakvu medijsku torturu.

(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije