Dokukino u Griču

Dokumentarci sa Sarajevo Film Festivala stižu u kino Grič

Scena iz filma Ratni repoter
arhiva VL
19.08.2011.
u 15:12

I ove je godine Sarajevo donijelo pregled najboljih recentnih regionalnih naslova, koje je izabrala Rada Šešić, a neke od njih vidjet će i filmofili u Zagrebu

Od srijede 24. do nedjelje 28. kolovoza  nastavlja se ljetni dokumentarni program u suradnji Dokukina i kina Grič. U pet dana u kinu Grič u središtu Zagreba (Jurišićeva 6), na projekcijama u 20 i 22 sata filmofili mogu pogledati osam dokumentaraca iz programa nedavno završenog 17. Sarajevo Film Festivala.

I ove je godine Sarajevo donijelo pregled najboljih recentnih regionalnih naslova, koje je izabrala Rada Šešić, a dio njih prenosimo u Zagreb. Na programu su hrvatski filmovi ''Ratni reporter'' Silvestra Kolbasa, ''Razorubičenje'' Domagoja Matizovića i ''Prolaz za van'' Sanje i Vedrana Šamanovića, bosansko-hercegovački ''Magnet'' Namika Kabila, srpski ''Run for Life'' Mladena Matičevića (u koprodukciji s Japanom) i ''Polazak'' Gorana Stankovića, crnogorski ''Život, priključenija i održivi razvoj jednog kokota'' Vladimira Perovića te ''Selo bez žena'' bosansko-hercegovačkog redatelja Srđana Šarenca, film nastao u koprodukciji Francuske, Hrvatske i Srbije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije