Novi film

Halimin put Arsena Ostojića na redovitom kinorepertoaru

Arsen Ostojić,Alma Prica, Olga Pakalović,  Darija Lorenci-Flatz
arhiva VL
25.10.2012.
u 11:46

Ekipa filma na zagrebačkoj premijeri nagrađena je gromoglasnim pljeskom, ponajviše glavna glumica Alma Prica te Olga Pakalović, nagrađena u Puli Zlatnom arenom za najbolju sporednu žensku ulogu

Nakon Pule, pa potom i Sarajeva, održana je i dugoočekivana zagrebačka svečana premijera "filmskog sevdaha", novog filma redatelja Arsena Ostojića – Halimin put. Film je  izazvao velik interes i publike i struke pa je dvorana Cinestara bila puna  do posljednjeg mjesta, a sjedilo se i po stubama. Film je snažna drama prepuna emocija, a  ekipa filma nagrađena je gromoglasnim pljeskom,  ponajviše glavna glumica Alma Prica te Olga Pakalović, nagrađena na Pulskom filmskom festivalu Zlatnom arenom za najbolju sporednu žensku ulogu.

Na premijeri su bili  glumci iz filma Miraj Grbić, Marija Omaljev-Grbić, Slaven Knezović, Darija Lorenci-Flatz, Olga Pakalović, Alma Prica, Armin Omerović i ostali, zatim redatelj Arsen A. Ostojić, scenarist Feđa Isović, producent i snimatelj Slobodan Trninić-Trn, montažer Dubravko Slunjski, skladatelj glazbe Mate Matišić te brojni gosti iz kulturnog, društvenog i javnog života. Od četvrtak 25. listopada  Halimin put u redovitoj je kinodistribuciji.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije