Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak hit dvojca

'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u Karlovcu, Splitu i Rijeci

Miša Obradović
14.02.2024.
u 10:43

Predstava u kojoj glumi uigrani dvojac iz Srbije Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović, poznati iz hit predstave "Kako i zašto ubiti muža", kojom su osvojili publiku diljem regije, vraća se u predstavi koja istražuje putove koje prolazimo u potrazi za pravom ljubavi

Jeste li sami na Valentinovo? Niste jedini. U današnjem društvu, gdje su nam ideali ljubavi i braka često nametnuti kroz medije i kulturološke norme, nije čudno što mnogi od nas osjećaju pritisak da pronađu "onog pravog" i ostvare idealnu vezu. Međutim, stvarnost često ne odgovara našim očekivanjima.

U svjetlu ovih tema, nova predstava "Kako sam se nadala, dobro se nisam udala" istražuje putove koje prolazimo u potrazi za pravom ljubavi. Predstava u kojoj glumi uigrani dvojac iz Srbije Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović, poznati iz hit predstave "Kako i zašto ubiti muža", kojom su osvojili publiku diljem regije.

Uz dozu humora i tragikomičnih situacija, publika će imati priliku provesti večer u smijehu i razmišljanju. Tekst Dušana Jankovića, izvedba Predraga Radisavljevića, te kostimografija Adela Damjanović jamče nezaboravan doživljaj. Režiju predstave potpisuje Miša Obradović.

"Pored duhovitog i pomalo tragikomičnog teksta, ova predstava donosi nam i priliku za introspekciju. Kroz likove koje gledamo na sceni, možemo prepoznati dijelove sebe i svojih iskustava u potrazi za ljubavlju", ističe redatelj Miša Obradović.

Predstava je nedavno doživjela zagrebačku premijeru, a u mjesecu ljubavi bit će izvedena:

24. veljače u Zorinu domu u Karlovcu, 26. veljače u HKD na Sušaku u Rijeci i 27. veljače u Dvorani Lora u Splitu.

Ulaznice su dostupne na MojeKarte.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije