Velika akcija

Ulična izložba postavlja pitanje: "Što je za vas Dubrava?"

ulična izložba, Što je za vas Dubrava?
arhiva VL
28.10.2011.
u 11:13

Skupljene snimke i poruke bit će sadržaj jedne dionice velike izložbe o zagrebačkoj Dubravi koja će biti postavljena 2012. u Muzeju grada Zagreba, a nakon toga bit će korištene za razne aktivnosti u Narodnom sveučilištu Dubrava.

Muzej grada Zagreba i Narodno sveučilište Dubrava pozivaju sve zainteresirane Zagrepčane na neformalno otvorenje ulične izložbe "Što je za vas Dubrava?" u srijedu 2. studenoga 2011. u 12 sati u Općini Dubrava (Dubrava 49).

Ova je izložba zapravo poziv svim stanovnicima Dubrave da kroz fotografije, videosnimke, poruke i tekstove pokažu što za njih znači njihova četvrt. Ulična izložba "Što je za vas Dubrava?" bit će postavljena na nekoliko lokacija u Dubravi sve do kraja ožujka 2012. godine. Skupljene snimke i poruke bit će sadržaj jedne dionice velike izložbe o zagrebačkoj Dubravi koja će biti postavljena 2012. u Muzeju grada Zagreba, a nakon toga bit će korištene za razne aktivnosti u Narodnom sveučilištu Dubrava.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije