NAGRADNA IGRA

Vecernji.hr dijeli karte za koncert Letu štuke i KJHCB

koncert
dallas rec.
10.11.2009.
u 13:24

Killingjazzhardcorebaby, odličan travnički bend koji je pobijedio na velikom regionalnom festivalu Nektar Demo Fest 2008. u Banjoj Luci, prvi put dolazi u Zagreb predstaviti se ovdašnjoj publici.

Killingjazzhardcorebaby, odličan travnički bend koji je pobijedio na velikom regionalnom festivalu Nektar Demo Fest 2008. u Banjoj Luci, prvi put dolazi u Zagreb predstaviti se ovdašnjoj publici.

Dinamičnu prvu pjesmu "Malo sutra" s albuma "Track One" već ste mogli čuti na radijima diljem Hrvatske, a sjajan istoimeni spot vidjeti na programu HRT-a u emisiji Vip Music Club LP na čijoj top-ljestvici već tjednima zauzima visoko mjesto.

Svoj prvi album "Track One" grupa KJHCB objavila je u ljeto ove godine u izdanju Dallas Recordsa, nakon što su prošle godine u izuzetno jakoj konkurenciji od četrdesetak demo bendova na Nektar Demo Festu pobijedili te ovog ljeta dijelili pozornicu na istom festivalu s Asian Dub Foundationom.

Odličnu sviračku vještinu, autorsku inventivnost, specifičan zvuk, energičan nastup i sjajnu komunikaciju s publikom koju atraktivna pjevačica Ivana Brdar suvereno drži u šaci pokazat će 14. studenoga u Domu Željezničar ispred, zagrebačkoj publici omiljenog, sastava Letu štuke.

Prvo koncertno predstavljanje u Zagrebu zasigurno će privući sve ljubitelje zanimljivoga glazbenog izričaja koji KJHCB njeguju kombinirajući elektroniku, rock, funk te mnoštvo drugih utjecaja u vlastiti crossover zvuk.

Vecernji.hr dijeli dvije karte za ovaj koncert, a osvojili su ih Tomislav Jakšić i Danijela Spajić iz Zagreba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije