Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ju briga za negativne komentare

75-godišnjakinja voli nositi bikinije i seksi haljine: ‘Kažu mi da se ponašam u skladu sa svojim godinama!'

Tik Tok
26.06.2023.
u 12:30

Često joj u komentarima pišu da nešto ne bi trebala nositi jer nije primjereno za njene godine

Candace ima 75 godina i voli modu, te redovito dijeli videozapise na kojima je odjevena u seksi haljine, bikinije i elegantnu odjeću. Nažalost, zbog toga se često nađe i na meti 'hejtera' i 'trolova' na internetu, koji joj prigovaraju zbog načina na koji se oblači i ponaša u svojim godinama, piše The Sun.

U jednom videu podijelila je svoje preporuke za odjevnu kombinaciju za romantičnu prigodu, gdje je odjenula crnu haljinu na jedno rame s izrezom. Zatim je odjenula svjetlucavu, crnu haljinu prije nego što se presvukla u midi kroj s prorezom do bedra. U drugoj snimci posjetila je Key Largo na američkoj Floridi, gdje je svoj odmor započela samo u jednodijelnom kupaćem kostimu. Zatim je odjenula jednostavan crni top bez rukava s dubokim izrezom koji je iskombinirala s ljetnom suknjom.

@lifeinmy70s Fashion is for everyone! Reinventing yourself as you age isn’t changing who you are, it just means finding things that work with who you are now. #aginggracefully #aging #aginggracefullyover50 ♬ original sound - :)

Na trećem videu vidjelo se kako ulazi u svoju kuhinju u bijelom prsluku s parom plavih hlača i bijelim remenom, koje je uparila sa sandalama i crnim sunčanim naočalama. Na to je napisala komentar koji, kako kaže, često čuje od trolova, a koji je glasio: "Imaš 60 godina i ne bi trebala to nositi". Smiješeći se kameri, zatim je otišla prema stražnjem dijelu sobe i otvorila hladnjak dok je gledateljima rekla: "Zapravo imam 75 godina". U naslovu je TikTok korisnica @lifeinmy70s dodala: “Moda je za sve!

VEZANI ČLANCI:

"Ponovno otkrivanje sebe kako starite ne mijenja ono što jeste, to samo znači pronalaženje stvari koje odgovaraju onome što ste sada." A ljudi su je brzo pohvalili jer, ne samo da se zauzela za sebe, nego i zato što se odijeva upravo onako kako želi.

Jedna osoba koja je otkrila da ima 19 godina napisala je: "Nemam ni pola onoga što ona ima". Druga je komentirala: “Ona izgleda odlično i ona to zna”, a treća je dodala: “Kako dobro izgleda”. Četvrti je korisnik napisao: “Baš sam se naježio, kakva kraljica!” Šesta osoba je dodala: “Stvar je u tome da nas nakon 50. nije briga što drugi misle. Uopće." 

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:04 26.06.2023.

Baba je baba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije