Glumački debi

Abbey Lee piste će zamijeniti postapokaliptičnim kavezom

Abbey Lee Kershaw
Interview Magazine
26.04.2012.
u 00:01

Kako prenosi australski Telegraph, mlada Australka dobila je manju ulogu u znanstveno-fantastičnom nastavku kultnoga klasika \"Mad Max: Fury Road\" koji će četvrti put zaredom režirati George Miller

Agyness Deyn, Petra Nemcova i druge djevojke, napravite mjesta! Abbey Lee Kershaw iz manekenskih prelazi u filmske vode. Australska 24-godišnja ljepotica, bivše Chanelovo lice, koju je časopis V okrunio titulom novog supermodela, potpisala je prvi filmski ugovor za "Mad Maxa 4", dugoočekivani nastavak kultnoga  znanstveno-fantastičnog  klasika.

Iako su glavne uloge pripale Tomu Hardyju i Charlize Theron, slatka Abbey odigrat će manju ulogu kojom će sigurno zasjati s obzirom na to da je u modnim transformacijama genijalna, a dobro upućeni izvor tvrdi:

– Riječ je o postapokaliptičnom svijetu u kojem su žene, osobito lijepe, vrlo rijetke, pa su ih muškarci zarobili u kaveze. Abbey je jedna od njih, ona je savršena. A jesu li glasine o Abbeyinu glumačkom debiju istinite, doznat ćemo uskoro jer bi snimanje trebalo početi još ovog mjeseca u Namibiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije