Tako lijepa...

Ako želite ravnu kosu, ovi trikovi će vam pomoći

kosa
Foto: Thinkstock
22.03.2014.
u 19:00

Zaboravite na volumen. Za ovaj stil frizure nije vam potreban volumen - baš suprotno!

1. Operite i potpuno osušite kosu. Dobro je istapkajte ručnikom dok ne upije suvišnu vlagu. Ovim postupkom ćete znatno skratiti vrijeme sušenja. Potom utrljajte neku silikonsku kremu i nježno je počešljajte.

2. Zaboravite na volumen. Za ovaj stil frizure nije vam potreban volumen - baš suprotno! Tijekom sušenja sušilom koristite četku za češljanje, a ne za feniranje (okruglu), a fen usmjerite prema dolje (možete koristiti i difuzer, da se kosa ne bi razletjela). Zakvačite kosu na tjemenu, da biste osušili unutrašnje slojeve.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

3. Ako peglom ispravljate uže pramenove toplina će bolje prodrijeti u unutrašnje slojeve vlasi, i frizura će biti bolja. Ukoliko vam je kosa prirodno valovita ili kovrčava, koristite peglu koji možete podeseti između 300 i 400 stupnjeva.

>>Njegujete li pravilno svoju kosu? Svaki tip kose traži 'svoje'

>>Za ljepotu i zdravlje kose bitno je jesti ove namirnice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije