Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Argumentirani su i agresivni: Ovi horoskopski znakovi uvijek pobjeđuju u raspravama i svađama!

Shutterstock
31.03.2023.
u 06:00

Pripadnici ovih znakova su dominantni i potrudit će se pobijediti u svakoj, pa i najmanjoj, raspravi

Neki ljudi imaju urođenu sposobnost da dobro vladaju svojim jezikom. Povrh toga, njihov hiperaktivni um super brzo analizira i obrađuje informacije, što im pomaže u konstruiranju uvjerljivih argumenata. Dok se svaka osoba s vremena na vrijeme nađe upletenom u neku raspravu ili svađu, ovi horoskopski znakovi raspravljaju često i po navici. Umjesto pronalaženja rješenja za probleme, njihov jedini motiv za svađu je postizanje pobijede. Evo o kojim se znakovima zodijaka radi, piše Pinkvilla.

Lav: Budući da su Lavovi žestoki, dramatični i vole biti u središtu pozornosti, ne čudi činjenica da su na vrhu ove liste. Čak i ako se nešto može mirno kontrolirati,  Lavovi će s užitkom to 'pojačati'. Njihove su verbalne izjave vrlo oštre, a zbog njihove brzoplete dosjetljivosti, teško da će uzeti minutu da promisle utjecaj svojih izjava na druge ljude. Uz pomoć oštrog jezika i optužbi, oni bez pardona prelaze svoja ograničenja kako bi pobijedili u svađama ili raspravama.

Bik: Tvrdoglavost Bika čini ga svadljivom osobom. Nakon što se ne složite s njima, oni to shvate vrlo osobno i mogu dugo brbljati o određenoj temi samo kako bi vas natjerali da priznate da ste u krivu. Zbog svoje oštroumnosti, mogu podnijeti bilo kakav preokret kako bi obranili svoje riječi ili postupke.

Škorpion: Škorpioni se osjećaju izazvani kada ih netko suoči s njihovim nepravdama. Lako se mogu uvrijediti kritikom i 'nabrijati se'. zahuktavajući razgovor. Osobe ovog horoskopskog znaka izrazito su izbirljive oko svojih riječi, pa mogu koristiti vrlo oštre i nemilosrdne riječi koje svakoga mogu slomiti.

Blizanci: Predvidljivost Blizanaca se ne može procijeniti. Kako su ekstemno društveni, primjećuju puno stvari. Zbog toga misle da znaju sve o svima i svemu i njihova mora biti posljednja u svakoj raspravi. Kada se svađaju, potegnut će sve moguće teme i igrat će se riječima samo kako bi drugu stranu uvjerili da su u pravu. Imaju obrambeni stav je samo njihova stvar i mogu doseći sve nemilosrdne krajnosti kako bi pobijedili u raspravama. 

Pouzdani i nesebični: Ovo su najsuosjećajniji horoskopski znakovi!

 

Komentara 1

MR
MrWho
08:12 31.03.2023.

Ne "pobijeđuju" nego "pobjeđuju"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije