Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako dobra ideja!

Bez pjene i prolijevanja: Tiktoker podijelio trik za završeno točenje pive

shutterstock
02.07.2024.
u 11:30

Nitko ne želi da mu dan bude pokvaren čašom punom pjene.

Nakon što ste se probili do šanka i izgovorili svoju narudžbu, napokon možete promatrati barmena kako vam toči pivo. Želite da ono bude hladno, s dobrom razinom mjehurića i idealnom količinom pjene koja stvara malu kupolu iznad ruba čaše. S obzirom na to da runda pića ovih dana može biti skupa, razumljivo je da biste bili nezadovoljni ako ne dobijete ono što ste očekivali, piše LADBible

Međutim, osoblje u barovima obično to čini ispravno. Kada ste kod kuće ili na kućnom partiju, stvari često krenu po zlu. Osim ako pivo ne pijete direktno iz limenke, uvijek postoji rasprava o tome tko najbolje toči ovo piće. Nitko ne želi da mu dan bude pokvaren čašom punom pjene.

 

@creative_explained How to do a perfect pour every time!🍺😲 #lifehack #hacks #summer #diy #howto #lifehacks #instagood #tipsandtricks ♬ original sound - creative explained

Jedan je TikToker podijelio iznenađujuće dobar trik za savršeno točenje piva svaki put. Umjesto da limenku izlijete izravno u čašu ili da je nagnete tako da piće teče niz bok čaše, trebali biste učiniti nešto sasvim drugačije. ‘Samo stavite čašu preko limenke i okrenite je naopako’, kaže on, ‘Zatim polako povucite limenku’. 

Dok povlači limenku s dna čaše, otkriva savršeno natočeno pivo. ‘Bum, gotovo!’, kaže, dodajući da ‘nema prolijevanja’ i ‘nema gubitka mjehurića’ koristeći njegovu tehniku: ‘Radi svaki put!’. No, iako su mnogi bili oduševljeni trikom, neki su ipak tvrdili da je pjena važna te da je uz ovu metodu ima premalo.

Volite povremeno popiti 'čašicu'? Kad pijete, pijte džin jer je najzdravije alkoholno piće:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije