Bota Šare efektno i sa stilom spaja japansku i sredozemnu kuhinju
Riba je uvijek jadranska, svježa, nikada ne odbijamo ponudu ulovljene ribe, jer je ništa ne može zamijeniti, ona praktično i nema cijene, kazala je Zrinka Šare
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Prije par dana u ovdje nahvaljenom restoranu. Sjeli smo na ručak unutra uz prozor a na prozoru barem pet muhetina. Da ljeto je, da ima muha, ali nije jedna zalutala nego ih se nakupilo jato, što znači da nisu previše zabrinuti za higijenski dojam koji će ostaviti na goste. Premjestili smo se za stol uza zid premda nam je apetit naglo splasnuo. Naručili lignje pržene i sa žara. Jedne i druge su bile nedovoljno pečene, sa žara pogotovo pa sam ostavio pola porcije netaknuto. Došlo mi je da kažem konobaru nek ih vrati u kuhinju još tri minute na žar, ali mislim si kvragu, ako ja njima trebam govoriti kako se peku lignje. Prilog blitva presoljena do razine nejestivosti. Manjak slanoće se lako nadoknadi, no suvišak nikako. Dakle u kuhinji je netko tko ni blitvu ne zna skuhati. Bez daljnjega im je riba svježa, no kulinarska izvedba i dojam o restoranu (muhe) je daleko od dobrog. Cijene previsoke za ovakve početničke propuste.