PROMO

Čudesna zima na Jahorini

Megabon
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
13.02.2014.
u 08:30

Napokon nam je stigla zima i donijela dugo očekivani snijeg! Kako se ne biste previše istrošili na ovogodišnjem zimovanju svakako posjetite www.megabon.eu. Očekuju vas odlični hotelski paketi za skijašku sezonu u tijeku. Brzo klik za SKIJANJE.

Iz ponude izdvajamo Hotel Bistrica i olimpijsku ljepoticu Jahorinu – mega hotelski paket u kojem za nevjerojatnih 465 kn dobivate 2 noćenja i doručak za 2 osobe, neograničeno korištenje bazena i teretane te besplatan parking i internet. Isplati se doživjeti ovaj hotel izgrađen za potrebe zimskih olimpijskih igara 1984. godine!

Priroda je Jahorinu obdarila skijaškim terenima, brojnim izvorima i potocima, šumama i mirisnim livadama, prekrasnim predjelima preko kojih vode planinarske staze ... Jahorina je danas jedan od najpopularnijih zimskih sportsko-rekreativnih centara na Balkanu, a ubraja se i u jednu od ljepših planina Europe. 1984. godine gostila je zimske Olimpijske igre u Sarajevu i na njoj su se natjecala tadašnja velika imena skijanja. Nalazi se u središnjem je dijelu Bosne i Hercegovine a njezin najviši vrh je Ogorjelica (1916 metara nadmorske visine).

Na najljepšem vidikovcu planine, između jahorinskih vrhova i živopisne doline rijeke Prače, 1620 metara iznad mora nalazi se hotel Bistrica. Udaljen je 12 km od Pala, a od glavnog grada Sarajeva 28 km, s kojim je povezan dobrim novoizgrađenim i rekonstruiranim prometnicama.

Hotel Bistrica raspolaže sa 152 sobe i 8 apartmana što ukupno čini 320 osnovnih i 80 pomoćnih ležaja.  U toku zime predstavlja idealno mjesto da uz prihvatljive cijene uživate na planini uz ljubazno osoblje, odličnu gastro ponudu, sadržajnost hotela i udobnost pratećih prostora. Gostima na raspolaganju stoje i ski garderoba i ski rental kao i licencirana ski škola koja će vas za 5 dana osposobiti da samostalno vladate jahorinskim stazama.

Uz ugodne večernje trenutke pored vatre i bocu vina, boravak u ovom hotelu ostati će vam u trajnom sjećanju. Ne propustite zimski doživljaj nadomak Lijepe naše (samo 350 km od Zagreba) i prepustite se Megabon hotelskom paketu na bijelim padinama Jahorine!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?