korisnici nisu oduševljeni

Djevojka podijelila video svog dečka i najbolje prijateljice, ali svi govore istu stvar: ‘Očito su zaljubljeni!’

Tik Tok
28.06.2023.
u 12:30

Online skeptici vjeruju da Branson i Sam iza njezinih leđa imaju nedopuštenu aferu.

Internet je ostao podijeljen oko upitnih TikTok snimaka koje je podijelila žena po imenu Courtney Ebeling (21), a koji prikazuje prijateljstvo i svađanje "poput brata i sestre" između njezina dečka Brandona i najbolje prijateljice Sam. Kontroverzni isječak montaža je ultra-druželjubivih trenutaka između Bransona i Sam koji veselo zabavljaju dok ih Courtney snima, piše NY Post.

I premda je Courtneyina objava, koja je prikupila nevjerojatnih 24,5 milijuna pregleda, trebala slaviti prijateljsku vezu između njezinog dečka i njezine najbolje prijateljice, online skeptici vjeruju da Branson i Sam iza njezinih leđa imaju nedopuštenu aferu.

@courtneyebeling

Never a dull moment at the house

♬ Pretty Boy Swag - Soulja Boy

“Oni spavaju zajedno”, napisao je nepovjerljivi komentator ispod viralnog videa, a drugi gledatelj je ponovio “Oni su zaljubljeni”. "Ne znam kako da ti kažem, ali oni imaju nešto", napisao je treći korisnik. Sada vojska pesimista upozorava djevojku da je ono što se čini kao druželjubiva, zapravo glavna "crvena zastavica".

“Izgledaju kao da se zabavljaju, a ti si treći kotač koji samo snima videe”, napisala je jedna korisnica ispod videa. Jedna je žena čak odvagnula svoje vlastito iskustvo u sličnoj vezi, rekavši: "Ja i moj najbolji prijatelj svađali smo se cijelo vrijeme... da, vjenčali smo se i sada smo zajedno 12 godina."

VEZANI ČLANCI:

Međutim, kao odgovor na brojne nedoumice na društvenim mrežama, Courtney je rekla: "Vi ste ludi... Oni se poznaju godinama." I neki obožavatelji su se složili, podupirući je ohrabrujućim komentarima poput: “Čini se da odjeljak s komentarima zaboravlja da su veze izgrađene na povjerenju… Volim ovo,” i “Bila bih doslovno sretna da se moja najbolja prijateljica i dečko ovako slažu. Ne znam zašto ljudi to čine čudnim.” Courtney je također odgovorila korisniku koji je komentirao da će intimna veza Bransona i Sam biti nešto što će ju na kraju povrijediti. "Sigurna sam u svoju vezu.”

U naslovu sljedećeg isječka, Courtney je ponovno naglasila svoje povjerenje u Bransona, napisavši: "Danas sam saznala da je internet nesigurniji po pitanju vaše veze nego vi." No internetski trolovi zaobišli su Courtneyinu izjavu i nemilosrdno joj poručili da je u zabludi.

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije