PROMO

Dukat mlijeka, čija su pakiranja dizajnirala djeca, stigla na police trgovina

Dukat
Foto: Dukat
1/3
PR
Autor
PR članak
23.01.2015.
u 08:00

Ograničeno izdanje Dukat trajnih mlijeka, koje krase četiri rada osnovnoškolaca nagrađena u sklopu 3. kreativnog likovnog natječaja Dukata „VOLIM MLIJEKO!“, stiglo je na police trgovina diljem Hrvatske

Ograničeno izdanje Dukat trajnih mlijeka u posebnim, razigranim pakiranjima koja su oslikala djeca stiglo je na police trgovina diljem Hrvatske.

Litarska pakiranja Dukat trajnih mlijeka s 2,8% mliječne masti odsad krase četiri kreativna rada osnovnoškolaca, izabrana na 3. kreativnom likovnom natječaju Dukata „VOLIM MLIJEKO!“. Autori nagrađenih radova su učenici Laura Perić, Nika Butković i Robert Trlin iz Rijeke te Vatroslav Tito Čolak iz Zagreba.

Poseban dizajn Dukatova mlijeka predstavljen je u prosincu u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb, a ovo ograničeno izdanje nalazit će se na prodajnim mjestima do polovice ožujka, odnosno do isteka zaliha.

„Oduševljeni smo veselim i šarenim ruhom ograničenog izdanja Dukat trajnog mlijeka i vjerujemo da će u njemu uživati svi naši potrošači. Ipak, najsretniji i najponosniji zasigurno su naši mali kreativci, autori izabranih radova, njihove obitelji, učitelji i razredi. Ovo je za njih veliko priznanje i poticaj da nastave razvijati svoju kreativnost i likovno izražavanje“, poručila je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija Dukata.

U natječaju, koji je trajao od 24. rujna do 31. listopada 2014., sudjelovali su učenici prvog do četvrtog razreda iz više od 180 osnovnih škola diljem Hrvatske, a prijavljen je dosad najveći broj radova – njih više od 2.000.

Natječaj „VOLIM MLIJEKO!“ Dukat organizira već treću godinu zaredom s ciljem poticanja kreativnosti, likovnog izražavanja i stvaralaštva te edukacije učenika o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane. Partneri projekta, koji podupire i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, su Muzej suvremene umjetnosti Zagreb i Outdoor Akzent.

Više o natječaju dostupno je na internetskoj stranici www.volim-mlijeko.hr

Želite prijaviti greške?