(ne)opuštenost u vezi

Evo nakon koliko vremena će muškarac ispustiti vjetar pred partnericom, a kada žena...

Par
Foto: Thinkstock
1/7
11.09.2018.
u 15:04

Koliko je vremena potrebno da u vezi zaista postanete opušteni? Odgovor na to pitanje dali su stručnjaci nakon provedenog istraživanja na Mattress Advisoru u kojem je sudjelovalo tisuću osoba.

Početak svake nove veze je idiličan, ali u isto vrijeme partneri se trude pokazati u najboljem mogućem svjetlu i često prođe neko vrijeme prije nego zaista postanu opušteni. 

Koliko je vremena potrebno da u vezi zaista postanete opušteni? Odgovor na to pitanje dali su stručnjaci nakon provedenog istraživanja na Mattress Advisoru u kojem je sudjelovalo tisuću osoba. 

Rezultati su pokazali da će se muškarac osjetiti opušteno spavati gol u krevetu s partnericom nakon 2.8 mjeseca, a ženama će trebati i mjesec dulje.

Tri mjeseca trebat će muškarcu da se opusti i usudi poljubiti partnericu nakon buđenja, bez prethodnog pranja zubi. Ženama je za taj potez potrebno u prosjeku 4.6 mjeseci. 

Da bi se osjećali ugodno za zajedničko tuširanje, muškarcima će biti potrebno 3.8 mjeseci, a ženama 5.2. 

Oba spola osjećat će se dovoljno opušteno nakon 4.7 mjeseci da kažu jedno drugom da hrču glasno. 

Kad je riječ o sasvim neugodnim situacijama, poput ispuštanja vjetrova u krevetu, muškarac će to opušteno napraviti nakon 5.3 veze, a žena nakon 8.5 mjeseci. 

Potvrđeno je ono što se i znalo ranije, a to je da se žene u vezama teže opuštaju, odnosno potrebno im je dulje vremena nego muškarcima. 

Pogledajte i video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
bljak007
15:22 11.09.2018.

A brate moja kad ga tresne, treba propuh uz tajfun,da provjetri prostoriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije