MALI LOŠINJ

Fešta lošinjske kuhinje

Mali Lošinj
01.04.2010.
u 10:37

Po četvrti put održava se fešta lošinjske kuhinje na kojoj će se promovirati autohtona otočna jela.

Od 1. do 9. travnja održava se još jedna Fešta lošinjske kuhinje. Ove godine tema je u znaku tradicije pomorstva Malog Lošinja, a pripremat će se kapetanska jela: brudet od suhe hobotnice s palentom, brudet od hobotnice kapetana Petrine, nadenjeni lignji, crni rižoto "grazia divina“, papuči, šurlice s janjećim žgvacetom, carpaccio od gofa "Anton Botterini“ i broja druga jela.

Završna prezentacija održat će se 9. travnja na glavnome gradskom trgu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije