usprkos liječničkim dijagnozama

Govorili su joj da nikada neće biti mama, a prije par dana je rodila svoje 11. dijete!

Instagram/@mybabydolls
14.11.2022.
u 14:30

Sada Satu i Andres imaju šest djevojčica i pet dječaka, a dani im počinju mijenjanjem pelena u 6.30 ujutro.

Iako su joj liječnici godinama govorili da zbog ožiljaka na maternici nikada neće postati majka, Šveđanka Satu Nordling Gonzalez ih  iznenadila već kad je prije 15 godina rodila svoje prvo, a sretna je mama prije par dana; na dan 11. 11; dočekala i svoje 11 dijete!

Mama koja je zadnjih 15 godina uglavnom provela u drugom stanju, sretnu je vijest podijelila i sa svojim Instagram pratiteljima kojima je napisala:

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

“Beba #11 stigla je na svijet 11.11. u 12:55 i sve je prošlo dobro. Tako sam zaljubljena u tog malog dječaka, savršen je!"

Njegovo će ime, rekla je, za sada zadržati za sebe, dok ne dođu doma i mališan ne upozna svojih desetoro braće i sestara.

U jednom od svojih postova Satu je ispričala da su joj liječnici još u mladosti rekli da na maternici ima ožiljak zbog kojeg će teško ikad zatrudnjeti, a zbog velikog je stresa rano izgubila i mjesečnicu. Ipak, otprilike u vrijeme kad je upoznala svog supruga Andresa ponovno je počela ovulirati, a dvije godine kasnije Šveđanka je rodila svoje prvo dijete.

Danas Satu i Andres imaju čak šest djevojčica i pet dječaka, a dani im započinju mijenjanjem pelena u 6.30 ujutro, nakon čega mama priprema doručak i budi stariju djecu za školu, prije nego počne s kućanskim poslovima...

Kad djeca dođu iz škole mama im pravi užinu, pomaže sa zadaćama i dovršava kućanske poslove, a onda dok se oni igraju, ona svima priprema večeru.

Iako već premorena, od 21 h kad svi legnu Satu ima par sati za druženje sa suprugom, do svog odlaska na spavanje u ponoć.

- Majčinstvo je ogroman rad i odricanje i ponekad sam umorna već prije doručka. Ipak, osmijesi i ljubav djece više su nego dovoljna nagrada za moju brigu o njima! - rekla je, prenosi Mirror.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
16:08 14.11.2022.

Iz jedne krajnosti u drugu. Jedna od onih koja tolikim rađanjem sebi i drugima žele nešto dokazati

DM
drazen.muhvic
16:20 14.11.2022.

Umjesto što su joj to rekli trebali su je naučiti nešto o kontracepciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije