Savjet s TikToka

Htjela je bojom za kosu na licu napraviti lažne pjegice: 'Kao da mi je glava prošla kroz dimnjak!

TikTok/@abbygrocott0
02.05.2022.
u 10:30

Mislila sam da vrijedi probati jer sam vidjela mnoge da to rade; trebao mi je paket maramica za skidanje šminke da uklonim boju s lica!, ispričala je.

Od savjeta za ljepotu preko kulinarskih trikova, pa do plesnih koraka TikTok je svakako inspirirao neke korisne, ali i potpuno bizarne trendove.

Jedan od takvih od nedavno popularnih TikTok trendova spada pod domenu šminkanja, a odnosi se na crtanje umjetnih pjegica po licu što je odlučila isprobati i majka dvoje djece Abby Grocott; no prskanje lica sa smeđim sprejem namijenjenim izrastu kose završilo je katastrofalno.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

- Naišla sam na savjet da se za pjegice koje izgledaju prirodno po cijelom licu pošprica boja za kosu i sad izgledam kao da sam gurnula glavu u dimnjak! - rekla je u svom videu i zainteresiranima poručila: "Dakle, ne pokušavajte jer očito tako ne funkcionira, zar ne?”

Grocott je želji da dobije umjetne pjegice prirodnog izgleda kupila popularni L’Oreal-ov sprej za bojanje korijena kose, no čini se da je pretjerala sa nanošenjem jer su joj na čelu, obrazima i bradi ostale velike mrlje, s par 'pjegica' samo po nosu.

@abbygrocott0 #stitch with @_ayshabegum_ #eBayWintern #dressinggownmum #content #fyp #freckles #natural ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

- Mislila sam da vrijedi probati jer sam vidjela mnoge da to rade ali kad sam završila bila sam u šoku; trebao mi je paket maramica za skidanje šminke da uklonim boju s lica - ispričala je, a prenosi Mirror.

Inače, u ovom od nedavno popularnom trendu, žene lažne pjegice nanose na razne načine i različitim metodama, a jedna je čak uključivala i korištenje igle za šivanje pa je djevojka zbog nje čak završila u bolnici.

Srećom, ovaj pokušaj nije napravio trajnu štetu ali je inspirirao Tiktokericu da druge upozori da dobro promisle koje će savjete s interneta odlučiti primijeniti.

- Nemojte kopirati baš sve što vidite na internetu jer većina stvari ne radi kako je prikazano! - poručila je.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

 

Ključne riječi

Komentara 1

IN
invazijaleptira
11:33 05.05.2022.

Hahaha e svasta ce ljudima pasti napamet, sad nek ode u nanokliniku da sredi lice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije