imali su brojne primjedbe

Htjela je svadbu bez djece pa je za njih platila čuvanje u igraonici: 'Roditeljima to nije bilo dovoljno'

Shutterstock
18.09.2023.
u 07:00

Svi su u igraonici bili obučeni za prvu pomoć, kao i za čuvanje djece i svi su prošli razne kontrole uključujući i kontrolu policije, no roditeljima je smetalo što je 3 km dalje od sale za vjenčanje, piše mladenka.

Nepozivanje djece na vjenčanje je odluka koju mladenka i mladoženja trebaju sami donijeti, bez utjecaja drugih; a ako im se ne sviđa ideja da na njihov veliki dan djeca okolo trče i vrište, to bi trebali i reći. Ipak, neki roditelji takvu vijest neće sretno prihvatiti, a jedna je mladenka otkrila da su takvu njenu odluku neki čak i glasno kritizirati; iako je učinila sve kako bi obitelj i prijatelji mogli prisustvovati njenom vjenčanju bez brige za djecu. Objasnila je da je nedavno imala vjenčanje bez djece, ali je odlučila iznajmiti zatvoreno igralište koje je u vlasništvu njezina brata kako bi sva djeca njezine obitelji i prijatelja mogla tamo ići na čuvanje. To je mjesto, kao i hranu i piće za djecu, sama i platila, da njihovi roditelji ne moraju ništa potrošiti na čuvanje, no neki su gosti svejedno imali prigovore jer je igraonica; koja je od sale za vjenčanje bila udaljena cca. tri kilometra; po njima bila predaleko...

"Udala sam se ovo ljeto i htjela sam vjenčanje bez djece, no shvatila sam da bi to isključilo puno mojih prijatelja i članova obitelji pa sam smislila ono za što sam vjerovala da je dobar kompromis.Iznajmio sam bratovo zatvoreno igralište i platila osoblju da radi do kasno.Uglavnom, platio sam im da tamo budu do ponoći, bilo djece ili ne."

"Svi su u igraonici bili obučeni za prvu pomoć, kao i za čuvanje djece i svi su prošli razne kontrole uključujući i kontrolu policije. Povrh toga, nekoliko starijih klinaca koji nisu htjeli ići na primanje također je tamo ostalo da paze na sve, kao i dvije gospođe iz moje crkve. Također sam im naravno osigurala hranu i piće, misleći da će sve biti super. Čovječe, kako sam pogriješila!...", piše.

"Neki su doslovno bili ljuti što je tako daleko; iako je na otprilike pet minuta vožnje; ali i što djeca nisu dobila istu hranu kao gosti na svadbi, iako su dobili pizze, nachose i pečenu piletinu. Ljutili su se i što na svadbi nisam imala nekoga tko bi pazio na bebe koje doje...", ispričala je, pa su joj, kaže svašta rekli, premda je bila uvjerena da radi najbolje.

"Čak je moja vlastita teta imala pogrdno ime za mene jer nisam htjela nekoliko desetaka djece koja vrište i plaču na svojoj svadbi", zaključila je. "To što ste napravili je najbolje rješenje koje sam čula od bilo koga tko je želio vjenčanje bez djece! Pružili ste im više opcija i stavili djecu negdje gdje se zabavljaju sa svojim vršnjacima. Tko god je s tim imao problem, sam ga je tražio", napisao je jedan korisnik.  "Otišli ste PUNO dalje od onoga što većina ljudi radi za vjenčanja bez djece. Iskreno, vi ste najbolja mladenka, a vaša obitelj i prijatelji zvuče kao hrpa nezahvalnih ljudi", dodao je drugi, prenio Mirror.

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Komentara 1

Avatar fidelio
fidelio
07:38 18.09.2023.

Ako je rekla unaprijed kako će biti (u pozivnici, npr.), onda je sve pet. Ako sam došao s djetetom koje treba biti uz mene, a ona to neće, lagano okret na peti i hasta la vista, baby...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije