nakon šestosatne akcije spašavanja

Influencerica poginula nakon pada s 90 metara visokog vodopada, a sve zbog savršene fotografije

Aanvi Kamdar
22.07.2024.
u 14:30

Kamdar je bila živa i reagirala je kad je konačno izvučena iz klanca nakon šestosatne operacije spašavanja.

Travel influencerica je umrla nakon što se poskliznula na vrhu vodopada dok je snimala sadržaj na društvenim mrežama. 27-godišnja Aanvi Kamdar, iz Mumbaija, tragično se strovalila niz klisuru visoku 90 metara dok je snimala slikovito okruženje na vodopadu Kumbhe u Manjurneu u Indiji. Kreatorica sadržaja bila je sa šest prijatelja kada se poskliznula i pala tijekom lokalne sezone monsuna, piše Daily Mail

Hitnu pomoć odmah su pozvali njezini prijatelji koji su svjedočili stravičnoj nesreći.  Prve hitne službe požurile su na mjesto događaja i započele napore da spase Kamdar, a jedan je spasilac rekao: ‘Čim smo stigli na mjesto, shvatili smo da je djevojka pala s gotovo 90 do 100 metara. Čak i nakon što smo došli do nje, bilo ju je teško podići jer je bila ozlijeđena i padala je jaka kiša. Pa smo je odlučili izvući pomoću vertikalne remenice’. 

VEZANI ČLANCI: 

Shantanu Kuveskar, drugi spasilac, opisao je izazovne uvjete: ‘Pala je na tvrdo, sklisko kamenje oko 90 metara u dolinu i nije ju se u početku moglo uočiti. Podignuta je gore koristeći nosila pričvršćena na užad za spuštanje. Šest spasitelja spustilo se niz brdo, dok je još 50 pomagalo na vrhu brda’. 

Kamdar je bila živa i reagirala je kad je konačno izvučena iz klanca nakon šestosatne operacije spašavanja. Prevezena je u bolnicu u obližnjem Mangaonu na respiratoru, ali je tragično podlegla ozljedama ubrzo nakon prijema. 

VEZANI ČLANCI: 

Uz njezin živahni putopisni sadržaj, koji je prikupio njezinih 300.000 pratitelja na Instagramu i prikazao njezine posjete Turskoj, Azerbajdžanu i Maldivima, Kamdar je bila ovlaštena računovođa.  Ona i njezini prijatelji posjetili su vodopad kako bi uhvatili njegov puni sjaj tijekom sezone monsuna. Lokalni dužnosnici od tada su izdali upozorenja turistima, pozivajući ih da budu oprezni dok posjećuju planinsko područje, osobito tijekom kišne sezone kada uvjeti mogu biti posebno opasni.

Influencerica (37) sama otišla na medeni mjesec: "Dosta mi je čekanja savršenog partnera"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije