PROMO

Inine benzinske postaje u novom ruhu

Ina benzinske postaje (1)
Foto: INA
1/6
PR
Autor
PR članak
01.01.2011.
u 10:39

Kako bi putovanje domaćim i stranim gostima bilo što ugodnije i lakše, Inine benzinske postaje dočekuju ih u novom ruhu, potpuno promijenjena vizualnog identiteta i sadržaja.

Vruća je ljetna sezona u punom jeku, a time i odlazak na omiljenu ljetnu destinaciju i dugoočekivani godišnji odmor.

Kako bi putovanje domaćim i stranim gostima bilo što ugodnije i lakše, Inine benzinske postaje dočekuju ih u novom ruhu, potpuno promijenjena vizualnog identiteta i sadržaja.

Novo je vizualno rješenje, odnosno „Plavi koncept“, moderno i svojim bojama usklađeno s prijašnjim Ininim vizualnim identitetom postaja te predstavlja značajna ulaganja u maloprodajnu mrežu, nove i kvalitetnije proizvode. Ujedno je i zaokret u odnosu prema kupcu te predstavlja poboljšanje tehničke opremljenosti, ali i želju da INA ide ukorak s vremenom te nastojanje da se privuče pozornost potrošača, osobito u vrijeme turističke sezone.

Osim visokokvalitetne ponude novih CLASS goriva, visokokvalitetnim gorivima s manje od 10 mg/kg sumpora, proizvedenim u hrvatskim rafinerijama, modernizacija Ininih benzinskih postaja podrazumijeva dodatna unapređenja u smislu visoke razine tehničke opremljenosti benzinskih postaja te uvođenje bežičnog interneta, proširenje gastro ponude, dodatne ponude u asortimanu i još veće uslužnosti zaposlenika da bi Inina prodajna mjesta bila još ugodnija mjesta kupnje.

INA u sljedeće dvije godine planira u svoju maloprodajnu mrežu uložiti više stotina milijuna kuna, a samo ove godine uložit će oko 200 milijuna kuna u modernizaciju 50-ak benzinskih postaja s naglaskom na novi vizualni identitet.

Do sada se rekonstruiralo i obnovilo 13 benzinskih postaja: Galižana zapad i istok na Istarskom ipsilonu, Novi Marof istok i zapad, Zagreb Špansko, Zagreb Resnik, Novska sjever i jug, Split Visoka sjever, Zir istok i zapad te Brinje istok i zapad. Započela je rekonstrukcija još šest benzinskih postaja: Gradna sjever i jug, Jakovlje istok i zapad, Kozjak sjever i jug, a već se gradi BP PUO Župa te se rekonstruiraju tri benzinske postaje: Karlovac – Smičiklasova, Split – Smokovik i Biograd na Moru – magistrala.

 

Želite prijaviti greške?