što vi mislite?

Izazvala raspravu svojim odabirom haljine za vjenčanje: 'Da sam ja mladenka odmah bih te poslala kući'

@tahliaskaines
10.09.2024.
u 14:30

‘Od kuda potreba pojavljivati se na prijateljičinom vjenčanju u ovome?? Očito si jako nesigurna’

Australska influencerica Tahlia Skaines (29), koja na društvenim mrežama ima preko 800.000 pratitelja, izazvala je rasprave zbog izbora haljine za vjenčanje kojem je prisustvovala. Skaines je nedavno podijelila nekoliko svojih fotografija na kojima nosi krem haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom, što je podijelilo mišljenja njezinih pratitelja. Uz slike, influencerica je napisala: ‘Prekrasan dan posvećen slavlju ljubavi’. 

Mnogi od njezinih obožavatelja pohvalili su izgled u komentarima, izražavajući divljenje komentarima poput ‘Prekrasno’ i ‘Zapanjujuće’. No, ubrzo je njezin modni odabir postao predmet rasprave na društvenim mrežama kada se postavilo pitanje o tome je li takva haljina primjerena za tuđe vjenčanje.

 

Reakcije na haljinu bile su podijeljene. Dok su neki isticali da suvremena moda dopušta odvažnije odabire, osobito ako mladenka nema ništa protiv, drugi su smatrali da je Skaines pretjerala i da njezin izgled nije primjeren za ovakvu prigodu.

Jedna korisnica je napisala kako bi ‘uljudno zamolio’ osobu da se presvuče, dok su drugi tvrdili da je osnovno pravilo vjenčanja da nitko ne smije zasjeniti mladenku. Neki su otišli korak dalje, opisujući haljinu kao ‘neukusnu’ i sugerirajući da Skaines možda traži pažnju.

VEZANI ČLANCI: 

‘Ozbiljno? Čak i ako ne postoji kodeks odijevanja, jeste li zaboravili da ovaj dan nije posvećen vama? Nosili ste gotovo identičnu haljinu kao mladenka… imajte samo mrvicu pristojnosti i pristojnosti’, napisao je jedan, a drugi sarkastično dodao: ‘I odjednom se pojavila nova kandidatkinja za Narcisa godine’. 

‘Od kuda potreba pojavljivati se na prijateljičinom vjenčanju u ovome?? Očito si jako nesigurna’, napisala je iduća korisnica, a sljedeća se nadovezala: ‘Ovo nije prikladno za nošenje na vjenčanju. Nemate poštovanja’.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
nitkoinista
21:05 10.09.2024.

da sam ja mladozenja odmah bih te odveo kuci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije