preslatko!

Taman kad je na vjenčanju trebala nositi cvijeće, djevojčica je zaspala i postala viralna senzacija

@katkolodziejak1998
09.09.2024.
u 16:30

Mnogi su se oduševili činjenicom da je ipak sudjelovala u ceremoniji.

Video jednogodišnje djevojčice koja je trebala nositi cvijeće na vjenčanju, ali je zaspala prije ceremonije, postao je viralan. Djevojčičina mama, Rina, podijelila je snimku na TikToku, a na njoj se vidi preslatka djevojčica koja zbog sna nije uspjela ispuniti svoj zadatak.

Korisnike platforme posebno je nasmijao način na koji je djevojčica ipak ‘sudjelovala’ u ceremoniji – njezin bratić ju je nosio kroz prostoriju, izazvavši smijeh svih prisutnih. Ovaj simpatični trenutak na TikToku je pregledan više od četiri milijuna puta u tri dana, a mnogi su u komentarima predložili da im pokažu snimku kad odrastu, ili čak na njihovim budućim vjenčanjima.

 

@katkolodziejak199 Lmfao my jaw dropped😂😭#foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound - katkolodziejak1998

‘Ovo je preslatko’, napisala je jedna korisnica, a druga dodala: ‘Sviđa mi se što je niste prisilili da se probudi’, na što joj je mama odgovorila: ‘Apsolutno ne, ima samo 1 godinu i treba joj odmor. Bilo je to poslijepodne i bila je budna od ranih jutarnjih sati i trebala je odspavati’.

Reakcija žene na ponašanje djevojčice tijekom leta potaknula raspravu: ‘Trebali ste reći roditelju!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije