slažete li se?

Iznenadit ćete se: U ovoj godini života žene imaju najbolji seks!

Shuttershock
17.07.2024.
u 21:30

Čini se kako su dvadesete godine precijenjene kada su igrice u krevetu u pitanju

Prema najnovijem istraživanju, provedenom nad 1000 pripadnica nježnijeg spola, čini se kako su dvadesete godine precijenjene kada su igrice u krevetu u pitanju. Kako prenosi Metro, magična brojka za fantastičan seks je - 33. Iako u prosjeku žene majkama postaju u tridesetoj godini i u 33. imaju trogodišnjaka na koljenima, čini se kako ih čak ni lego kockice porazbacane po podu ne mogu spriječiti u fenomenalnim tjelesnom doživljaju.

Zašto je tome tako jednostavno leži u činjenici što su tinejdžerske i dvadesete ispunjene učenjem i eksperimentiranjem kada su odnosi u pitanju, dok početkom tridesetih otkrijemo 'što zapravo radimo'.

VEZANI ČLANCI: 

Osim toga, čak 64 posto žena odgovorilo je kako su tridesete godine ne samo uživanja, već i probuđenog samopouzdanja i ljubavi prema sebi. Preostaje im samo uživati... 

Žena se srami priznati da ima aferu: 'Znam da taj odnos nikamo ne vodi, ali seks je odličan'

Komentara 6

Avatar southman
southman
08:44 18.07.2024.

Sve godine su im najbolje ako imaju dobrog partnera. Niti jedne ne valjaju ako je on loš.

MA
marinalučica
02:04 18.07.2024.

Samo jednu godinu u životu žena može imati 33 godine. Šteta.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:02 18.07.2024.

A piglu mudje ocekuju 76 (ili koliko vec) djevica. Sto su u njihovom narodu 13 godisnjakinje .. doduse ne znam kaj se u njihovom "Raju" desava nakon 76 (ili koliko vec) dana, to nije precizirano. Kao ni sto je s muslimankama koje su se raznijele bombama za alaha I time "zaradile" raj, ceka li njih 76 (ili koliko vec) djevaca ili frajera kaj znaju kaj delaju? Usput, meni su najbolje bile (jos uvijek I jesu) 40+ godisnjakinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije