Novi projekt

Jean Paul Gaultier novi je kreativni direktor Coca-Cole

jean paul gaultier
Reuters
09.03.2012.
u 00:01

Legendarni francuski dizajner Jean Paul Gaultier postao je \"ambasador\" Coca-Cole, a u reklamnim videospotovima dizajner glumi psihijatra, novinara i detektiva

Coca-Cola je imenovala legendarnoga francuskog dizajnera Jeana Paula Gaultiera novim kreativnim direktorom, koji je tako preuzeo posao od Karla Lagerfelda. Modna ikona dat će svoj jedinstveni pečat limitiranoj seriji boca i limenki ovog brenda te biti glavna zvijezda u tri reklamna videospota pod nazivom "The Night&Day Serial Designer”, a u njima će glumiti psihijatra, novinara i detektiva. Za razliku od prošlogodišnjih gostujućih dizajnera u Coca-Coli, Gaultier je prvi koji će "glumiti" u reklamnim filmovima za taj brend.

Dizajner će također pomoći i u razvoju koncepta za reklamne kampanje, promocije te nove online-projekte. No Gaultier će se kao Coca-Colin "ambasador" najprije predstaviti kratkim, izrazito duhovitim filmovima, a možete ih pogledati na Youtubeu te na njegovu profilu na Facebooku.

U prvom nastavku sage za Diet Coke, pod nazivom "The Serial Designer rocks out", Gaultier se transformirao u novinara koji lutki-plesačici Irene pomaže, naravno, i pri odabiru stylinga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije