Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako izgleda Journal redakcija?

Journal.hr
Foto: Rajna Raguž za Journal.hr
1/15
PR
Autor
PR članak
27.05.2015.
u 15:15

Journal je krenuo sa svojim radom krajem veljače ove godine i danas, nakon tri mjeseca postojanja, možemo reći kako smo iznimno zadovoljni i zahvalni svima onima koji su pružili potporu cijelom projektu. Paralelno s našim lansiranjem uselili smo i u ured u centru Zagreba, koji je postao naša prava mala radna oaza. Iako te dvije riječi možda ne idu jedna uz drugu, mi se ovdje upravo tako osjećamo.

Cijeli ambijent uređen je u kombinaciji skandinavskog namještaja i upečatljivih detalja koji prostor čine veselim i ugodnim. Ured je podijeljen na dva dijela – dio za kolegije i sastanke te ured u kojem se stvaraju svakodnevne vijesti i objave. U centru prostora za sastanke prevladavaju uzorci i boje, a glavni stol redovito je ukrašen svježim cvijećem. Zidove krase nama jedne od najljepših naslovnica svjetskih magazina te fotografije povijesnih ikona; Jackie Kennedy, Elizabeth Taylor i Marilyn Monro.

U drugom dijelu spojena su dva masivna stola izrađena od drva, a najvažniji dio prostorije je radna ploča na zidu na koju se iz dana u dan ispisuju budući planovi. U njemu se nalazi i osnovna oprema za rad – naši HP kompjuteri i laptopi (Mikronis.hr), a oko njih redovito vlada i kreativni nered bez kojeg je svaki rad u novinarskoj redakciji nezamisliv. Prepoznatljive visoke stropove za centar grada i ovdje ukrašavaju inspirativne naslovnice Voguea, Milka, Portera te House & Gardena, Architectural Digesta te drugih. I ovaj dio ureda je upotpunjen namještajem u tirkiznoj boji te šarenim jastucima i nježnim orhidejama. Naravno, u posljednje vrijeme nemoguće je urediti prostor bez poznatog namještaja IKEA, pa se tako i našem uredu nalazi puno komada upravo ovog svjetskog brenda.

Danas vas puštamo u svoj radni prostor u kojem djelujemo iz dana u dan – donosimo fotografije u galeriji!

Journal.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?