Savjeti

Kako se našminkati i odjenuti za Noć vještica?

Noć vještica
Foto: Nikola Zoko
1/2
31.10.2017.
u 17:00

Ukoliko vam se sviđa ovakva zabava i današnji ćete izlazak provesti maskirani možete odabrati bilo koji kostim, po uzoru na Amerikance, ali i biti dosljedni izvornoj ideji Halloweena pa se maskirati u čudovišta, zombija, vješticu.

I ove će večeri u mnogim hrvatskim gradovima biti organizirani razni partiji i zabave za Noć vještica. Ako ste i vi jedan ili jedna od onih koji Halloween želče iskoristiti za dobru zabavu i maskiranje, donosimo nekoliko savjeta kako se maskirati. Prisjetili smo se onih od prošle godine koji će i ove itekako dobro doći. 

Ukoliko vam se sviđa ovakva zabava i današnji ćete izlazak provesti maskirani možete odabrati bilo koji kostim, po uzoru na Amerikance, ali i biti dosljedni izvornoj ideji Halloweena pa se maskirati u čudovišta, zombija, vješticu.

Kako se najbrže zamaskirati?

Otvorite ormar i potražite haljinu A kroja. To je najzahvalnija forma za nošenje ovog dana. U stilu filma Addams family ispod haljine odjenite bijelu košulju čiji će ovratnik biti na haljini. Sad krenimo dalje: odjenite crne hulahupke ( do 20 dena) i poderite ih tupim predmetom kako bi se stvorile lijepe rupe. Mogu biti veće i manje, ovisno o tome koliko je kratka haljinica.

Foto: Nikola Zoko

Kad je gotov total look krenite s frizurom i make up-om. U svaranju ovog tutorijala svoju je ideju dala šminkerica Nera Brumen koja je predložila duge kikice i paukovu mrežu na licu. Za ovakvo šminkanje potrebno je dobro jednolično matirati lice i usne prekriti puderom. Crnom olovkom nacrtajte na licu paukovu mrežu koju prstima ublažite kako biste dobili sjene. Crtajte paukovu mrežu u veličini koja vam se najviše sviđa, a na usne ne zaboravite staviti tamni ruž.

Mi smo koristili Catrice crni ruž za usne, a ako ga nemate u svojoj kozmetičkoj torbici može vam poslužiti i crna olovka za usne preko koje obavezno stavite lip balm ( kako se usne ne bi osušile).

Foto: Nikola Zoko

Komentara 5

DU
Deleted user
17:15 31.10.2017.

Američanske idiotarija !!!!

BA
barbika1
18:25 31.10.2017.

Sram vas bilo vas i vaseg clanka.Ti koja si ovo objavila ti si najveca vjestica.fujjj

PA
Pajkoslava2
19:23 31.10.2017.

smrt Halloweenu!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije