Morgan Hipworth, osnivač bistroa Morgan Bakehouse u Melbourneu, Australija, podijelio je svoj jednostavan trik kako napraviti najkremastiji pire krumpir, a sve što je potrebno jest malo mlijeka, kako prenosi Daily Mail. U videu koji možete pogledati ispod detaljno je objasnio svoju metodu pripreme.
Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati....
@morgan do you prefer smooth or lumpy mashed potato? 🤤 #food #yum #foryou #cooking ♬ original sound - Morgan Hipworth
Sastojci:
500 grama krumpira
100 grama maslaca
100 mililitra mlijeka
morska sol
Priprema:
Ogulite i narežite krumpir na velike komade. Kuhajte ih u loncu s obilnom količinom morske soli.
Ocijedite krumpir i zgnječite ga dok ne postane mekan. Vratite na laganu vatru i miješajte pet minuta.
U drugu posudu ulijte mlijeko i pustite da zavrije. Polako ga dodajte smjesi krumpira, zajedno s maslacem.
Miješajte dok krumpir ne postane lagan i pahuljast. Po potrebi dodajte sol.
Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Pogledajte njezin trik za uklanjanje nečistoća i bakterija!
Otkrio toplu vodu...