odlično!

Kuharica otkrila: Ovo je najbolja metoda za kuhanje riže s kojom više neće biti gnjecava!

Shutterstock
26.11.2022.
u 07:00

Mnogi ljudi zahvalili su kuharici na TikToku za dijeljenje ovih korisnih savjeta

Poppy O'Toole, poznata kuharica, otkrila je na TikToku koje korake treba slijediti kod kuhanja riže kako bi se izbjeglo da postane gnjecava, prekuhana ili pak tvrda.

Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati....

1/12


Kako kaže, postoji mnogo metoda pripreme, ali ona se drži one koju joj je pokazala jedna bivša kolegica, Evelyn.

 

@poppycooks This is how I get perfect rice every time 👌🍚 Let me know how you cook your rice! #learnontiktok #rice #howtocook #cheftip @tiktok_uk ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic


U videu koji je pogledan više od 200.000 puta, Poppy objašnjava da prvo treba isprati rižu pod vodom, a tajna je u ''zlatnom omjeru'' vode i riže – na jednu šalicu riže treba ići jedna i pol šalica vode. Kuhajte je tri minute, a zatim maknite s vatre, poklopite i ostavite tako 12 minuta, prenosi Mirror.

Znate li od čega je napravljena popularna čokoladica KitKat? Ovo sigurno niste znali!  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije