SEKSI I PRAKTIČNO

Kylie Minogue i ekipa najavljuju povratak haltera

Kylie Minogue
Arhiva
16.06.2010.
u 13:28

Halteri, nekad simbol glamura i odjeće za "posebne" prilike, vraćaju se u modu. Samo u Londonu prodaja crnih haltera u proteklom je mjesecu porasla 238 posto!

Halteri, nekad simbol glamura i odjeće za "posebne" prilike, vraćaju se u modu. Tako barem tvrde u londonskom trgovačkom lancu Debenhams, gdje je prodaja crnih haltera u proteklom mjesecu narasla za nevjerojatnih 238 posto. Isto su potvrdili u Figleavesu te dućanima Agent Provocateura.

Neuobičajen porast interesa za ovaj modni artikal trgovački stručnjaci objašnjavaju njegovim promoviranjem među imenima kao što su Kylie, Katy Perry, Lady GaGa i ostalim slavnim damama koje su objeručke prihvatile nove modele Prade, Dolce&Gabbane i J.P.Gaultiera.

Debenhamsov glasnogovornik dodao je kako se ova pojava djelomično može pripisati i varljivom britanskom vremenu s obzirom na to da je ljeto započelo s vrućinama i kišom u razmacima od nekoliko sati unutar istog dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije