male, ali dosadne stvari

Ljudi otkrili što rade kako bi živcirali osobe u svojoj okolini: 'Usisavam strop, kuham beskofeinsku kavu...'

shutterstock
17.08.2021.
u 07:00

Raspravu je započela jedna žena čija se svekrva uvijek žali na njezino kuhanje, a pogotovo na njezin način rezanja mrkve

Na društvenim mrežama korisnici su počeli dijeliti male stvari koje rade kako bi se osvetili osobama koje ih živciraju. Priču je započela jedna žena iz Velike Britanije koja je priznala da je mrkvu rezala na krugove kako bi iživcirala svoju svekrvu koje je mislila da je to ‘uobičajeno’. Zatražila je druge primjere i nije se razočarala, kako piše Daily Mail.

“Bila sam vegetarijanka više od godinu dana samo kako bih živcirala majku”, priznala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik otkrio kako je živcirao šefa: “Prije nekoliko godina, moj stari šef bio je odvratan. Kada sam imao izgovor da odem u njegov ured, izvrnuo bih mu telefonski kabel tako da je, kada je podignuo slušalicu, bio vrlo kratak i morao bi razgovarati s glavom blizu telefona dok ga je pokušao otpetljati.”

Hrvatska je po mišljenju francuskog Voguea jedna od omiljenih ljetnih destinacija brojnih svjetskih zvijezda:

1/2

“Imam umišljenu šogoricu koja s visine gleda sendviče koji su izrezani po sredini umjesto od kuta do kuta. Uvijek poslužujem sendviče prerezane po sredini kad je kod nas”, otkrila je jedna djevojka.

“Oh, izvukla sam jastuk ispod pijanog bivšeg dečka dok je spavao, a zatim se pretvarao da spava. Sljedećeg dana, kad je bio mamuran, usisavala sam strop sobe nad kojom je spavao”, priznala je druga korisnica.

“Kupila sam veliku lampu kako bi se moj bivši dečko udario u glavu svaki put kad bi došao kod mene”, napisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Ako moj suprug ne pomaže dovoljno kod kuhanja, stavim beskofeinska zrna kave u mlin.”

Jedna žena priznala je da ima uređaj čija je jedina svrha gnjaviti ljude. “Veličine palca je te pišti i cvrkuće u slučajnim intervalima. Zvuk je kratak i nepravilan pa ga je teško locirati. Kad me suprug iznervira, uključim ga i sakrijem negdje. To radim već deset godina i nikad ga nije pronašao.”

Urnebesna snimka borbe za mjesto na plaži u Grčkoj:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije