neobičan prizor

Lovac u snijegu pronašao svoju izgubljenu GoPro kameru: 'Nisam mogao vjerovati što sam vidio na snimkama!'

Shutterstock
18.06.2024.
u 15:30

Postavio je video na svoju Facebook stranicu dok je skeptičnim gledateljima objašnjavao što se dogodilo

Lovac Dylan Schilt iz Laramieja se iznenadio kada je u divljini Wyominga slučajno pronašao svoju GoPro kameru koji je izgubio prije otprilike četiri mjeseca, ali se još više iznenadio kada je pogledao nevjerojatne snimke koje je ona snimila. Naime, rekao je da je ranije ovog mjeseca lovio s lukom i strijelom u obližnjim planinama kada je pronašao kameru koja je nekoliko mjeseci ranije spala s motornih saonica. 

Čini se da Dylan nije prvi koji ju je pronašao. Kad je uspio napuniti kameru, lovac je otkrio da je medvjed nekako uspio uključiti uređaj i snimiti sam sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

Snimka prikazuje neke stvarno čudne 'selfije' medvjeda, kao i prikaze unutrašnjosti njegovih usta. Na snimci se vidi kako medvjed drži kameru i navodno čak razmišlja o tome da pojede uređaj koji je bio ostavljen u divljini.

Schilt je postavio video na svoju Facebook stranicu dok je skeptičnim gledateljima objašnjavao što se dogodilo. "Prošli tjedan dok sam bio u lovu, slučajno sam naišao na svoj GoPro koji sam jednom prilikom izgubio tijekom vožnje motornim sanjkama. Kad sam se vratio u kamp, ​​napunio sam ga i nisam mogao vjerovati što sam vidio.Nakon četiri mjeseca koliko je tamo stajao, veliki stari crni medvjed ga je pronašao i ne samo da ga je uspio upaliti, već je i počeo snimati sebe kako se igra s njim. Najluđa stvar koju sam ikad pronašao!", ispričao je.

VEZANI ČLANCI:

Snimku je sada ponovno objavila jedna popularna stranica na Instagramu, a mnogi su u komentarima pisali razne šale. "Ovo sam ja kada se probudim mamuran", napisao je netko. "Treba mu četkica za zube", dodao je netko drugi. "On je zapravo plaćeni glumac, ne dajte se zavarati", našalio se još netko. 

"Medvjed želi postati TikToker", "Želi vidjeti je li mu nešto zapelo u zubima", "Znači ako vas napadne medvjed, samo mu trebate pokazati GoPro i sigurni ste", bili su još neki od šaljivih komentara. 

Djevojčica (8) ima pravi 'mali zoo': U sobi spava s tarantulama, zmijama…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije