Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijalo mnoge

Medvjed 'provaljuje' u kuće i uzima samo jednu, neobičnu stvar: Dobio je i poseban nadimak

YouTube
29.05.2024.
u 16:30

Jedna susjeda ispričala je za prošlogodišnji incident kada je medvjed ušao u njenu garažu, otvorio frižider i ukrao čokoladnu tortu

Jedan medvjed je uočen kako obilazi više domova u Los Angelesu i raznosi pakete popularne marke kolačića. Prošli petak, 24. svibnja, medvjed je provalio u kuću u četvrti Monrovia i otišao sa samo jednim predmetom: Oreo keksima. Stanovnici su mu dali i prikladan nadimak Oreo, piše NY Post. 

Na snimci se vidi kako medvjed mirno 'provaljuje' kroz prozor i odlazi s prepoznatljivim plavim paketom koji mu visi iz usta.

VEZANI ČLANCI:

"Bila sam nasmrt preplašena", rekla je susjeda Vina Khoury za ABC. "Bio je tako blizu. To se nikad prije nije dogodilo." Istu kuću na Canyon Crest Driveu također je tjedan dana ranije napao medvjed koji je provalio u njihov automobil kako bi se dočepao njihovih namirnica - uključujući i voljene Oreo kekse.

Khoury je također imala incident u svom domu kada je prošle godine medvjed ušao u njenu garažu, otvorio frižider i ukrao čokoladnu tortu. Medvjed ni na koji način nije označen, ali susjedi vjeruju da je sve pljačke izveo isti medvjed.

"Zato smo ga nazvali Oreo", rekal je Khoury. "Ne luta on uokolo. On zapravo ulazi u kuće. Dakle, vrlo je zastrašujuće ostaviti otvoren prozor ili dvorišna vrata ili bilo što." Prema ABC7, neki stanovnici susjedstva se pitaju može li se zloglasni medvjed uhvatiti u zamku i premjestiti "budući da sada ima sklonost prema Oreo keksima i provaljuje kako bi ih dobio". 

Međutim, neki nisu previše zabrinuti zbog medvjeda iz susjedstva, priznajući da sve što želi je mala poslastica. "Medvjedi dolaze svakog ponedjeljka", rekao je susjed Richard Mosteller. "Samo prolaze i lupaju po kantama za smeće, traže hranu, i prilično su bezopasni." Budući da medvjed nije pokazivao nikakve znakove agresije, nitko u susjedstvu dosad nije zapravo to prijavio službi za divlje životinje.

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije