Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh u regiji

Mag. Brlečić: Svaka žena želi kožu koja je baršunasta kao ruža

05.04.2014., Zagreb - Mirjana Brlecic kreatorica je prirodne kozmetike Nikel. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
22.10.2014.
u 07:10


Najveće zanimanje u Beogradu bilo je za antiaging proizvode prirodne kozmetike Nikel

U ova krizna vremena izvoz tone proizvoda zaista je sjajna vijest. A upravo je tona kozmetika Nikel ovih dana otišla put srpskog tržišta. Potvrdila nam je to magistra farmacije Mirjana Brlečić, vlasnica ljekarne Priroda liječi i kreatorica ovih kozmetičkih proizvoda. Nikel je nedavno proširen novom kolekcijom na bazi ruže, a prošli je vikend u Beogradu održana velika promocija.

Ruža je kraljica cvijeća, a svaka žena, naravno, želi kožu baršunastu kao latica ruže. U novoj kolekciji Nikel na bazi ruža sastojci su iz biouzgoja, i to triju vrsta ruža: ruža iz Damaska, ruža iz švicarskih Alpa i posebno značajna divlja ruža koja je najučinkovitija kod obnavljanja i vlaženja kože. To su bili moji motivi za ovu najnoviju kolekciju koja sadrži hidratantnu i hranjivu kremu s ružom, ulje divlje ruže i tonik od ruže – objašnjava mag. Brlečić i ističe da je taj set zamišljen kao kompletna njega. Tonik čisti lice i skida šminku, a nakon toga na lice se stavlja ulje divlje ruže. To je biokoncentrat koji svojim mikromolekulama sve što stavimo na njega prenosi u dublje slojeve kože. Zato se na njega danju nanosi hidratantna krema od ruže, a noću hranjiva krema s ružom.

U kolekciji Nikel sada je već sedamdesetak proizvoda. Mnogi od njih nagrađeni su zlatnim medaljama na velikim svjetskim natjecanjima, poput seruma protiv proširenih pora koji je nedavno nagrađen zlatom u Aziji, ali i priznanjima za inovativnost. Prepoznato je to i izvan granica Hrvatske pa mag. Brlečić s ponosom ističe kako su se tri nova proizvoda našla na tržištu zahvaljujući nepovratnim sredstvima Europske unije.

Osim u ljekarnama, ova je kozmetika, izvorni hrvatski proizvod, odavno ušla i u velike prodajne lance na hrvatskom tržištu, a prisutna je i u široj regiji. Na srpskom tržištu Nikel se prodaje u ljekarnama, ali u drogerijama njihova nacionalnog lanca Lilly. Na prezentaciji u Beogradu, uz novinare iz Srbije, bilo je i mnogo onih iz BiH, gdje će se Nikel posebno predstaviti početkom studenoga. Mag. Brlečić kaže da su najveće zanimanje izazvali su Nikelovi antiaging proizvodi.

>>NIKEL: Prva hrvatska probiotička krema

>>Proizvela sam prirodnu, sto posto ekološku kremu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije