Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenula raspravu

Majka podijelila pravila za dečke koji žele izlaziti s njezinim kćerima: ‘Uvijek moraju platiti večeru’

Tik Tok
12.10.2022.
u 10:30

- Moja kći je upravo na spoju i mnogi me pitaju koja su moja pravila za izlaske. Pa, prvo pravilo je da imaju puno strpljenja jer moje cure znaju biti vrlo drske - našalila se

Jedna majka na Tik Toku je otkrila svojih pet pravila za dečke koji žele izlaziti s njezinim kćerima, a jedno pravilo pokrenulo je žustru raspravu, U videu je mama Kat Clarke podijelila očekivanja koja ima od dečkiju koji su zainteresirani za njezine kćeri, uključujući i to koliko dugo trebaju čekati prije nego što im se dopusti da prespavaju u njihovoj sobi, piše The Sun.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Moja kći je upravo na spoju i mnogi me pitaju koja su moja pravila za izlaske. Pa, prvo pravilo je da imaju puno strpljenja jer moje cure znaju biti vrlo drske - našalila se. 

Zatim je nastavila objašnjavati ostala pravila koja ima, pa je navela da ona i kći dijele isti rođendan, te da je kćerin bivši dečko donio objema darove. Objasnila je da su zbog toga njezina očekivanja vrlo visoka i da traži jako puno od dečkiju. Zatim je rekla da dečki ne smiju prespavati kod njezinih kćeri, osim ako nisu u ozbiljnijoj vezi najmanje šest mjeseci, dodajući da prije toga ne želi niti upoznavati dečke. 

Nastavila je s pravilima, pa je tako navela da bi dečku bilo bolje da su i on i njegova obitelj zabavni, jer, ako veza krene ozbiljno, ne želi da joj blagdani provedeni s njima budu dosadni. No, posljednje pravilo izazvalo je raspravu, jer je Kat rekla da dečko ne može pozvati njezinu kćer na večeru i očekivati da ona sama plati svoj obrok. 

@katclark86 Rules for dating my daughter #5things #mumanddaughter #dating #rules ♬ original sound - Kat Clark

- Ja sam mama dječaka i slažem se sa svime osim sa zadnjim. 2022. godina je i oba spola mogu platiti svoju večeru - napisala je jedna majka. 

- Ne znam za vas, ali ja svoje kćeri učim da dijele račun jer im nitko ne treba plaćati ništa. Trebale bi biti neovisne, a ne se oslanjati na nekoga drugoga  - dodala je druga. 

Neki korisnici pisali su da bi večeru trebao platiti onaj tko pozove na spoj, te da dečko svakako ne bi trebao biti taj koji uvijek plaća sve jer i djevojka nekada može počastiti. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom':

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije