Traže se

Malena i Alfi pobjegli odmah nakon udomljenja

Malena i Alfi
Foto: Privatni album
1/3
22.06.2014.
u 00:40

Oba psa nepovjerljiva su i plaha i neće prići nepoznatim ljudima, a našli su se u okolini u kojoj im je sve nepoznato

Već 10 dana traje potjera za kujicom Malenom, koja je nakon života na ulicama Daruvara novi dom pronašla u zagrebačkim Dugavama.

Pobjegla je odmah nakon udomljenja, a u okruženju u kojem se našla sve joj je nepoznato. Kako je plaha i nepovjerljiva, ne prilazi ni nepoznatim ljudima pa danima bježi od svih koji su je do sada pokušali uloviti. Brzo se kreće i osim u Dugavama viđena je i u Mlaki. Malena je u subotu 21. lipnja oko 17 sati bila u jednom dvorištu u Oreškovićevoj, otkud je pobjegla prema Billi i zatim poljskim putem nestala u poljima iz Dugava.

Mala crna kujica prepoznatljiva je po bijelim prednjim šapicama. Ugledate li je, pokušajte je zadržati ili uvesti u prostor koji se može zatvoriti. Bilo kakvu informaciji možete dojaviti na brojeve mobitela 091/668-8708, 091/278-2877, 098/929-0681 i 098/130- 6587.

U subotu 21. lipnja u Dugavama je udomiteljima pobjegao i Alfi, koji je tog dana tek stigao u novi dom. Spašen zadnji dan prije eutanazije u jednom skloništu, Alfi je dugo bio na privremenom čuvanju, gdje je živio u društvu dva psa.  Udomiteljima se otrgnuo s povodnika dok su bili u šetnji. Viđen je kako juri prema Bundeku, a zatim na petlji već kod Slavonske avenije. I Alfi je nepovjerljiv i plah, ali će prići ljudima koji šeću sa psima. Ako vidite Alfija, zovite 095/595-9694.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije