Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne ubija živa bića'

Mama se odbija riješiti ušiju iz kose svoje kćeri jer je veganka: 'Nikome ne želim nauditi'

Shutterstock
11.08.2023.
u 15:30

Mama je rekla da ih je svjesna, ali da im ne želi nauditi jer vegani ne ubijaju živa bića.

Većina ljudi, kada im dijete dobije uši, očajnički isprobava razne metode ne bi li ih što prije ubili, no jedna je mama iz Australije zauzela potpuno suprotan pristup; i uopće ne želi nauditi tim nametnicima. A njezino je objašnjenje bizarno... Naime, kako je njena susjeda podijelila na forumu, žena ne želi ukloniti uši iz glave svoje kćerke jer je veganka - a vegani ne ubijaju živa bića, prenosi New York Post.

Ona objašnjava: 'Moja sedmogodišnja kći najbolja je prijateljica s djevojkom iz susjedstva, čija je obitelj veganska. To je u redu; mi poštujemo njihov izbor... moj problem je što je nedavno ovo inače divno dijete bilo u našoj kući i bijesno se češalo, a ja sam otkrila da joj je kosa prepuna ušiju'. Nakon što je majci djevojčica spomenula gnjide, mama je rekla da ih je svjesna, ali da im ne želi nauditi jer vegani ne ubijaju živa bića.

VEZANI ČLANCI: 

'Rekla mi je da je iščešljavala uši i gnjide u vrt gdje su imale najbolje šanse za preživljavanje', nastavila je zabrinuta majka, 'ostala sam u potpunom šoku'. Zatim je pitala ostale korisnike za savjeta što bi sada trebala učiniti: 'Ne želim razdvajati djecu, ali nema šanse da 'pročešljavanje u vrt' upali (industrijski pesticid jedva da djeluje) i ne želim da mi kći bude prekrivena štetočinama'.

Savjetnica joj je odgovorila da je ova majka licemjerna te da je zapravo 'čudovište koje uši osuđuje na sporu i bolnu smrt jer ne bi mogle preživjeti u vrtu. Zatim je u šali savjetovala ženi da uzme stvar u svoje ruke i uredi kupaonicu kao da se igraju frizerke i sama djetetu ukloni uši. Međutim, upozorila je da bi to moglo uznemiriti drugu mamu, ako sazna.

Odlučila je 'trenirati kosu' pa ju nije prala 20 dana: 'Nisam bila spremna na posljedice'

 

Ključne riječi

Komentara 5

OL
olujasviholuja
16:39 11.08.2023.

Kad će joj uši ići pod kožu ,bit će druga priča.

LU
Lukeruk
16:51 11.08.2023.

Po doma joj ziher hodaju žohari, komarci ju pikaju slobodno, ne usisava nikad da ne ubije grinje a ima i picajzle

PR
pravednik2
17:41 11.08.2023.

Super-mama. Kako li je uspjela zatrudniti? Ipak, prilikom začeća umiru svi osim jednog spermića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije