PROMO

Meblo - tjedan bez PDV-a!

Meblo
Foto: Meblo
1/7
PR
Autor
PR članak
19.09.2013.
u 08:45

Više od 10.000 artikala po cijenama bez PDV-a samo od 19. do 26.09.

Blagovaonice, dnevni boravci, kuhinje po mjeri, spavaće sobe, ormari, dječje sobe, kreveti, madraci, vrt, dekori i tapete... kompletan Meblov asortiman dostupan je po cijenama bez PDV-a, a u odabiru će vam pomoći stručni savjetnici. Spavaće sobe s mnoštvom rješenja, kreveti sa spremištima, ladicama, u koži ili tapecirani atraktivnim tkaninama, ugradbeni ili samostojeći ormari, komode, garniture za dnevni boravak, nova blagovaonica ili jednostavno osvježenje interijera tapetama, tepisima, dekorima... uvelike će promijeniti vaš dom.

Moderna ili stilska kuhinja po mjeri zabljesnut će u vašem domu po najpovoljnijim uvjetima, u odabiru će vam pomoći stručni Meblovi savjetnici, a uz organiziranu dostavu i montažu usluga je cjelovita. Nova garnitura za sjedenje od kože, kvalitetne tkanine, s brojnim fleksibilnim rješenjima, relax dodacima, s dodatkom ležaja bit će dobrodošla promjena u dnevnom boravku.

Izbor kvalitetnog madraca -  je veoma važan za zdravlje i odmor, a na raspolaganju su brojni modeli ortopedskih madraca i nadmadraca s posebnim antibakterijskim presvlakama. Materijali su raznovrsni i tehnološki napredni - od lateksa, memorijske pjene, hladno lijevane pjene, na raspologanju su modeli s bonel jezgrom, nadmadraci, anatomski jastuci, brojna rješenja podnica koje se mogu smjestiti i u postojeće krevete.

POSEBNA POGODNOST UZ 30 DO 50% POPUSTA - nadmadrac Matterra - revolucionarni proizvod čijom kupnjom ćete zaštiti sebe i cijelu svoju obitelj od utjecaja geopatogenih zračenja. Riječ je o nadmadracu koji sadrži zaštitni uređaj koji u koncentričnom obliku raspršuje štetna magnetska polja na sjecištima Hartmannove mreže i podzemnih vodenih tokova, eliminirajući štetne utjecaje iznad površine madraca. Na ovaj način Matterra nadmadrac osigurava najbolje uvjete za ljudsko zdravlje i regenerira energiju tijekom spavanja.

Dom može biti osvježen i atraktivnim detaljima, zamjenskim tepihom, zavjesama, tapetama, vazom ili dekorativnim prekrivačem, sve uz povoljne cijene u najatraktivnijem tjednu u Meblu!

Tjedan bez PDV-a jedinstvena je Meblova akcija, koja traje samo od 19. do 26.09. i nudi mnoštvo mogućnosti za opremanje dijela ili cijelog interijera. Posjetite nas u Meblovim salonima i Meblo web shop-u

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?