UNOSNO RAZODIJEVANJE

Megan Fox skidanjem će zaraditi dovoljno da se opet odjene

Megan Fox
Reuters
16.10.2009.
u 13:21

Honorar Christiana Ronalda se ne spominje, ali za najpopularniju mladu glumicu zna se da će joj Armani isplatiti sedmeroznamenkasti iznos.

Proteklog vikenda u Los Angelesu snimljene su fotografije koje će u Armanijevim reklamnim kampanjama za rublje i jeans zamijeniti one s bračnim parom Beckham. Megan Fox i Christiano Ronaldo na njima će se (zasad) pojavljivati odvojeno, ne skupa kao Posh i Becks, čija je zadnja kampanja bila za jesen i zimu 2009./2010.
Dakle, oglasi za kolekciju proljeće/ljeto, za koje je Megan dobila angažman nakon što je njezin film "Transformers 2" zaradio više od 800 milijuna dolara, a ona sama se upoznala s Armanijem na ovogodišnjoj reviji u Parizu, trebali bi prekriti svjetske džamboplakate početkom iduće godine
Menadžeri Megan Fox dugo su pokušavali za nju dobiti taj unosni ugovor, a ona se javno "udvarala" Armaniju noseći njegove kreacije na crvenim tepisima, i ta upornost se konačno isplatila.
Za kampanju od godine dana slavni koji postanu lice (u reklamama za rublje i daleko više od lica) nekog brenda mogu računati na honorare između pola milijuna i dva milijuna dolara, a u javnost je procurilo da će crnokosa "lisica" od Armanija dobiti iznos u rangu gornjeg dijela tog raspona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije